Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
CHROMYYYYYY
Choina:
Mnie też wczoraj wpadły w ręce i byłem w ciężkim szoku.
Jakby ktoś chciał mam na sprzedanie chromy przednie do X308 z dziurkami po spryskiwaczach.
szpulek:
jak bys mial jeszcze spryskiwacze to bym sie zastanowil :) pzdr
blackyR:
:-super
artleks:
Odświeżę trochę temat - przed świętami byłem na nowej myjni w Poznaniu i chłopaki tak się starali że... oderwali mi chrom ze zderzaka - tylko malutki kawalek ze zderzaka, raczej nie widać, ale jak już się wie który to widać ewidentnie ;D ;D Próbowałem go "wczepić" w zatrzaski ale nie uidało mi się. BlackyR jak montowałeś chromy ? Może szybka jazda na autostradzie spowoduje że się przyklei ;D :-A ? Może "kropelka" lub inne cudo?
patron:
Kochani! chromy w X-Typie są tylko przy wersji Executive, czyli najbogatszej, a ze zdjęć wynika bezwzględnie że Twoja wersja to Classic, ma tylko chromowaną listwę nad rej. i chrom na grilu wokół "kratki" w executivie są jeszcze chromowane szprosy wewnątrz grila, chromowa listwa nad szybami bocznymi i chromowe listwy na "kantach" zderzaków, to tak w kwestii formalnej, by wynikł temat poboczny :-\ co do zakupu chromów...najlepiej szukać na allegro tych kotów które ktoś wystawia na części, ale zawsze będzie to parę stówek, poza tym nie wiem na pewno czy można te elementy zastąpić, np. listwa wokół szyb bocznych..może być problem, pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej