Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Spotkanie GDAŃSK 21 luty

<< < (6/12) > >>

oskioski:
Ja również chciałem podziękować Wam wszystkim i każdemu z osobna za tak liczne przybycie - jesteście super . Ponieważ integracja (jak ja kocham te słówko) trwała do póżnych godzin - fotki wkleję później . Teraz idę jeszcze pospać  :P

9262:
optre  to my rozmawialismy o tym zegarku i zimnych lutach :)
Mozemy sie zgadac tak ze jednego dnia przyjade i zrobilo by sie to na miejscu bo nie wyobrazam sobie jazdy z dziura w kokpicie :)  moze od razu Cie namowie na podswietlenie wyswietlacza w radiu :)  (nie ma podswietlenia)

A nawiązując do spotkania w gdansku, podobnie jak optre bylem pierwszy raz i nie ukrywam ze jestem podekscytowany, swietnie poznac tylu milych ludzi o pozytywnym nastawieniu.

Dziekuję Wam wszystkim bardzo za to spotkanie i miłe doświadczenie.  Teraz już napewno będę aktywnym członkiem klubu i możecie na mnie liczyć :)

Kogutki Tobie dziekuje za piekne polo :)

Pozdrawiam!   Piotr

blackyR:
Miło było poznać nowe osoby fakt że ciężko było kto jest kim ale jakoś się odnalazłem i dziękuje za tak miła atmosferę i jak to mówią w razie W zawsze jestem:) :-tylko i  :-za :-jag

9262:
a Ty blacky R  jakim byles autkiem bo moze po tym skojarze?? mie sie wydawalo sie ze nie dotarles? 

9262:
xtype    z rejstracja NE??  to juz mi swita :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej