Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Spotkanie GDAŃSK 21 luty

(1/12) > >>

artleks:
:-yipee :-yipee :-yipee :-yipee :-yipee :-yipee :-yipee :-yipee

W dniu 21 lutego o godz. 14.00 zapraszamy wszystkich na kolejne spotkanie - tym razem do Gdańska. Miejsce spotkania - Wyspa Ołowianka Gdańsk, na której od niedawna znajduje się filharmonia. Duży parking pomieści wiele kotów - tak więc ZAPRASZAMY.
Program nie przewiduje spektakularnych atrakcji ale...najwiekszą atrakcją jest możliwość spotkania się w gronie forumowiczów, poznania "na żywo" i podziwnia  Kocurów. Nadmienię, że w pobliżu znajduje się restauracja Brovaria - w której będziemy mogli kontynuować gorące rozmowy  :-tylko
ZAPRASZAMY !!!!

9262:
Ale pysznie! SLG 9262  napewno się zjawi :)  Miło będzie poznać nowych ludzi :)  aż dziwi mnie że dopiero kilka dni temu dołączylem do tego forum.  Aaale lepiej późno niż wcale  ;D       :-za              :-tylko

artleks:
 :-A czekamy na Ciebie :-tylko

optre:
Postaram sie być   :-tylko   :-za   :-thank    :-A

qbaty:
Ja też będę :) Jak pogoda dopisze to może nawet wyprowadzę mojego brzydala na spacer  ;D

Dodam tylko, że spotykamy się na parkingu Filharmonii na końcu Ołowianki. Większość uliczek w okolicy jest jednokierunkowa, więc najłatwiej dojechać od strony Elbląskiej (wyjazd na Warszawę) Długimi Ogrodami, potem w prawo w Szafarnię i potem, w okolicach Muzeum Morskiego, lekko w lewo mostkiem na wyspę. Parking jest na samym końcu po lewej. Mapka w załączeniu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej