Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
wyjście minijack/ipod ?
Brymek:
mam transmiter... do bani ,lepszy dzwiek ma samo radio... nie ma idealnie czystej czestotliwosci zeby transmiter ja zlapal.. muzyka leci ale jak z kasety w kasprzaku,sa szumy ,zaklocenia.
Kocur666:
--- Cytat: Brymek w Wrzesień 20, 2013, 13:14:24 pm ---mam transmiter... do bani ,lepszy dzwiek ma samo radio... nie ma idealnie czystej czestotliwosci zeby transmiter ja zlapal.. muzyka leci ale jak z kasety w kasprzaku,sa szumy ,zaklocenia.
--- Koniec cytatu ---
Mam transmiter i jest do du*py, inny twierdzą, że im świetnie gra, a ja im polecam laryngologa...
Jawe83:
No właśnie, zależy kto ma jakie oczekiwania... transmiter FM nigdy nie będzie dobrze "grać", to są fale FM z małego chińskiego nadajniczka w obudowie mieszczącej się w gnieździe zapalniczki :P
Jeśli ma dobrze grać, to albo używacie płyt CD Audio w oryginalnym radiu, albo kupujecie ten wynalazek o nazwie Parrot (mam go i szczerze polecam, opisywałem w innym wątku), albo kupujecie jakiś dowolny zestaw handsfree podpinany pod fabryczne audio auta i odgrywacie muzykę po BT... na pewno jakość będzie lepsza, niż z transmitera FM, ale wciąż gorsza od grania "po kablu".
monteki:
Panowie a jak z podłączeniem czegośzamiast zmieniarki , ja nie mam zmieniarki , czy nie można podłączyć jakiegoś emulatora czy coś ?
Fiorino:
nie można, zmieniarka podłączona światłowodem - brak takich emulatorów.
najtaniej kupić ramkę ze złączem iso oraz radio, najlepiej 2DIN.
koszt łączny ok.500zł, a zdecydowanie poprawi jakość dźwięku
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej