Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Regularne Spotkania Sekcji "Czterech Granic" - Kępno

<< < (14/24) > >>

Wojtas:
witam
ja tu zagladam czesto ale terminow jakos dopasowac nie moge
ten wekend musze smigac do szczecina i kolobrzegu wiec nici
pozniej swieta a pozniej to mam czrzciny i dllllgi wekend
pozdawiam i  :-tylko

Dzikus:
Witam kolegów
Sorki, że opuściłem się troszkę, ale życie nie rozpieszcza jak i na pewno was też . 07. czerwca. wraz z kolegą KrisMax-em organizujemy dla dzieci z domu dziecka w Oleśnicy przejażdżkę kotami jako część imprezy zorganizowanej przez Dom Dziecka. Wszystkie Info na poście Zloty Spotkania. mam nadzieję, że nie zawiedziecie jako członkowie klubu i kociarze. Liczymy na was. Niech nasza sekcja stanie na wysokości zadania jak zawsze. Pozdro na wizji. Dzikus

Dzikus:
Cześć koledzy.
Kolega Ryszard "Leśnik" jest właśnie po udanej imprezie pod nazwą "Rajd 4 Granic Oltimerów" było super. Znalazły się tam też koty aż 5 sztuk  :-V . Nie wiem jakie macie plany wakacyjne, ale czekam na propozycje dot. spotkania w sekcji. Może jakaś wspólna Rybka "Na Wilku" :-super  :-za

Dzikus:
Szanowne koleżeństwo
Po wstępnych ustaleniach z częścią grona ustaliliśmy, że pkt zbornym dla wyjeżdżających na Zlot  będzie Parking Stacji Orlen i Biedronki w Kępnie przy drodze nr 11, na wylocie z miasta w stronę Katowic.  Godzina wyjazdu  - 12:00. Zapraszamy wszystkich, którzy przyjeżdżać będą przez Kępno do dołączenia się..Poznań, Wrocław, Zielona Góra, Konin itp. W grupie raźniej i weselej.  :-za  :-V  :-A

Maciejcat:
Dzikus bardzo dobry pomysł

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej