Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Regularne Spotkania Sekcji "Czterech Granic" - Kępno

<< < (5/24) > >>

Jaguar Parts:
chyba alkohol ;) ale to tylko pozorne ocieplenie!  :-gwizd

Dzikus:
Ludzie Arek , L u d z i e  :-chyt

RedOctober:
Maciejcat i ja potwierdzamy swoje przybycie.

Dzikus:

--- Cytat: RedOctober w Styczeń 10, 2014, 20:57:58 pm ---Maciejcat i ja potwierdzamy swoje przybycie.

--- Koniec cytatu ---
Wierzyłem w was Dzięki  :-clap  :-super Pamiętajcie o koszulkach  :-gwizd

Połączono

--- Cytat: Dzikus w Styczeń 09, 2014, 23:48:13 pm ---   :-yipee "... Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i znowu Nocy będzie mało. Będzie głośno, będzie radośnie znów przetańczymy Razem całą noc" Pamiętacie? Hymn Klubowy Zjazdu Kępno 2013   :-yipee  :-clap  :-super
Nic dodać , nic ująć.
Wahających się koleżanki i kolegów jeszcze raz serdecznie zapraszamy. Dolny Śląsk, Śląsk, Opole, Łódź, dołączcie  !!! Macie przecież blisko . :-super

--- Koniec cytatu ---

godzina 17:00 Motel "Za Miedzą" Kępno w koszulkach klubowych  :-super

Maciejcat:
RedOctober  to jedziemy jutro się zdzwonimy myślę że tak 12.30 będziemy po was

no to panowie koszulkę odkopałem z szafy ( mam nadzieje że po zlocie w Kępnie była wyprana HI HI ) , baterie z aparatu  ładuję niestety kot zostaje w domu  :-cry  :-cry  :-cry
alle  żal żal  nie zabrać go w taką podróż i tak wyśmienite grono myślę że mi to wybaczy ( chyba jestem złym ojcem dla mojego kociaka )  :-cry  :-cry  

kolega dzikus przygotuje jakąś nalepkę klubową na auto ( i tak będę się czuł jak dup... bez Jaga )

ps.
dziś wreszcie zatrzymałem się przy tym białym  XJ 6 o którym wam mówiłem w sobotę ,parkuje na Piątkowie w Poznaniu  może kiedyś uda mi się pogadać z właścicielem
ale za to zrobiłem mu fotki  :-yipee

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej