Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Regularne Spotkania Sekcji "Czterech Granic" - Kępno

<< < (3/24) > >>

Dzikus:

--- Cytat: Kocur666 w Styczeń 03, 2014, 23:10:37 pm ---
--- Cytat: pablo21 w Wrzesień 16, 2013, 11:56:01 am ---Przepraszam, ale ja też nie rozumiem? Jaka reanimacja? Czy na ostatnim zlocie, który został świetnie zorganizowany przez Wrojaga, te kilkanaście Jaguarów plus spóźniony E-type, to na tyle mało, że trzeba coś reanimować? Nie rozumiem po co dwa różne wątki dotyczące grupy dolnośląskiej?

--- Koniec cytatu ---

I mam nadzieję, że w tym roku Wrojag także zorganizuje taki zlot... :D

--- Koniec cytatu ---
Nie widzę przeszkód .... :-gwizd . Nasza sekcja dalej będzie robić swoje  :-V   http://s1060.photobucket.com/user/ChoinaGaleria/slideshow/Zlot%20Kepno?sort=3

wrojag:

--- Cytat: Kocur666 w Styczeń 03, 2014, 23:10:37 pm ---
--- Cytat: pablo21 w Wrzesień 16, 2013, 11:56:01 am ---Przepraszam, ale ja też nie rozumiem? Jaka reanimacja? Czy na ostatnim zlocie, który został świetnie zorganizowany przez Wrojaga, te kilkanaście Jaguarów plus spóźniony E-type, to na tyle mało, że trzeba coś reanimować? Nie rozumiem po co dwa różne wątki dotyczące grupy dolnośląskiej?

--- Koniec cytatu ---

I mam nadzieję, że w tym roku Wrojag także zorganizuje taki zlot... :D

--- Koniec cytatu ---
Obiecuje że i w tym roku, pewnie tradycyjnie już w pierwszych tygodniach maja zorganizujemy spotkanie PONAD PODZIAŁAMI i GRANICAMI wszystkich który mają lub chcą mieć  Jaga.

Dzikus:
Po wizycie w Pozaniu -  :-clap
......"Bardzo dziękuję szanownym kolegą z Sekcji Wielkopolskiej za -jak zawsze- mile przywitanie, konstruktywne rozmowy,  :-V wspaniałą atmosferę, a kol. Tomkowi za ugoszczenie nas i poczęstunek.  :-super Zawsze mówiłem , że "w jedności siła" , a wy ją macie.  :-R  Widzimy się za tydzień u nas. :-tylko ..... "
Sekcja Wlkp zaszczyci nas swoją obecnością 11.01. w komplecie. Było naprawdę budująco i sympatycznie.  :-yipee

Maciejcat:
Też tam byłem i kawkę z kolegami piłem.
ps.
podziękowania za gościnę dla kolegi Tomka

Dzikus:
Koleżanki i Koledzy.
Odpowiadam wszystkim, którzy piszą do mnie na privat. :-super
Na dzień dzisiejszy zapowiedziało się ok. 15 osób  :-clap . Zaproszeni zostali przedstawiciele Władz Miasta i Powiatu oraz Naczelnicy Straży Miejskiej i Wydz. Ruchu Drogowego KPP w Kępnie. Wszyscy oni potwierdzili swoją obecność. Są to te same osoby i Organa, które pomagały nam w organizacji Zjazdu w sierpniu i są chętni do współpracy i pomocy naszej sekcji przy innych akcjach i Imprezach organizowanych przez nas na terenie działania Sekcji "Czterech Granic" i naszego Klubu.
Do dyspozycji mamy 5 pokoi 2-osobowych na miejscu i Salkę Kameralną na ok. 30 osób.  :-yipee .
Menu jest też przygotowane, więc będzie co zjeść. Salkę mamy udostępnioną do "Białego Rana"  :-gwizd
Tak mile widziane także osoby towarzyszące(żony) ;D , Jest Parking strzeżony 24h.
W planie Inauguracji m.in. Toast i oficjalne otwarcie Sekcji, poczęstunek, podział obowiązków, rozmowy na temat działania Sekcji i kierunków jej rozwoju (czym się ma zajmować i co ma robić), uzgodnienia organizacyjne. No i .... życie pokaże  :-gwizd
Jeszcze raz serdecznie zapraszam wszystkich chętnych. 11. Stycznia. godz. 17:00 Zajazd - Motel "Za Miedzą" Stara trasa nr OSIEM - na rogatkach Kępna w stronę Wrocławia.  :-A  :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej