Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
KARPACZ - 26-29.WRZESIEŃ.
Dzikus:
Niniejszym pragnę zaprosić wszystkich zainteresowanych na Spotkanie Klubowe do Karpacza w dniach od 26 do 29 Września. Można dojechać na spotkanie 27-go lub 28-go :-clap :-clap
Do dyspozycji mamy Najwyżej położony ośrodek w Karpaczu, o nazwie "SMREK". Ośrodek ten zbudowany jest dla gości Niemieckich przez Parafię Ewangelicko-Augsburską do której, należy m.in. "Świątynia Wang". W skład Apartamentu wchodzą dwa pokoje 2 osobowe, łazienka i kuchnia. Jest sala jadalna z kuchnią, Wi-Fi, TV, Balkony lub Tarasy dla każdego pokoju.
Cena specjalnie dla Klubowiczów za osobę 45 zł , z posiłkami 69 zł. Termin doskładania zamówień max. do 15.09. ze względu na duże zainteresowanie innych ludzi - grup. :-tylko
Jaguar Parts:
Robert...jak tak będziesz wymyślał co kilka dni nowe spotkania to ja na paliwo nie zarobię, nie mówiąc o noclegach i jadle...a gdzie rodzinę utrzymać? ;)
Dzikus:
--- Cytat: Jaguar Parts w Wrzesień 01, 2013, 19:26:11 pm ---Robert...jak tak będziesz wymyślał co kilka dni nowe spotkania to ja na paliwo nie zarobię, nie mówiąc o noclegach i jadle...a gdzie rodzinę utrzymać? ;)
--- Koniec cytatu ---
Arek trzeba korzystać z pogody, bo za miesiąc będzie już lipa. A jak chcesz to u mnie masz pokój free. Tylko tym razem zabierz dzieciątko. Ta impra jest połączona ze spotkaniem moich wpływowych znajomych z Poznania, którzy chcą poznać nas i nasz klub, może z S-ek i B-umek przesiądą się na Kocury i zasilą nasze zacne Grono. ;)
Jaguar Parts:
jest dziecko nie ma imprezy :-thumpdown boże, co to by było gdybym syna czy córkę do Kępna zabrał. Miałbym poimprezowane :-nie
Do Karpacza mam 700km w 2 strony licząc. Trochę dużo. Jakkolwiek raz tam tylko byłem i to dosłownie na 30min bo miałem klienta w Jeleniej Górze i wręcz kazał mi tam jechać jak się dowiedział, że nigdy nie byłem :-hehe
Dzikus:
--- Cytat: Jaguar Parts w Wrzesień 01, 2013, 19:39:09 pm ---jest dziecko nie ma imprezy :-thumpdown boże, co to by było gdybym syna czy córkę do Kępna zabrał. Miałbym poimprezowane :-nie
Do Karpacza mam 700km w 2 strony licząc. Trochę dużo. Jakkolwiek raz tam tylko byłem i to dosłownie na 30min bo miałem klienta w Jeleniej Górze i wręcz kazał mi tam jechać jak się dowiedział, że nigdy nie byłem :-hehe
--- Koniec cytatu ---
Jest pięknie i te widoki. Wejdź sobie na stronę tego ośrodka i zobacz jakie warunki dla nas i dzieci. I-sza Klasa. Naprawdę warto za tą kasę- jak za darmo!!! Nieopodal jest Gołębiowski i nocleg w podobnych warunkach kosztuje 270 zł za dobę. A jaka jest pogoda na ten czas :-super Na pewno nie będzie padać. W a r t o o o o ! To są ostatki tego roku. !!! :-za
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej