Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Otwarcie sezonu - Mazury

<< < (15/45) > >>

qbaty:

--- Cytat: qbaty w Luty 18, 2009, 20:07:04 pm ---proszę o dopisanie mnie i Doroty, program sobotnio-niedzielny, samochód - tradycyjnie Mondeo  ;D (powoli jest już mi wstyd, ale co tam...  8) )

--- Koniec cytatu ---
Mała zmiana planów - będziemy już w piątek  ;D

qbaty:

--- Cytat: oskioski w Luty 23, 2009, 13:15:55 pm ---pytanko do sekcji morskiej - a może byśmy tak razem gdzieś się umówili na trasie . Ja jadę w piątek z 3 city więc możemy się  wyłapać gdzieś na trasie

--- Koniec cytatu ---
My będziemy wyjeżdżać pewnie koło 17-18tej - jeśli ktoś będzie jechać w tych godzinach możemy spróbować się wyłapać na trasie

oskioski:
znaczy się - sekcja morska w komplecie od piątku :-10points

blackyR:

--- Cytat: optre w Luty 23, 2009, 23:11:56 pm ---
--- Cytat: oskioski w Luty 23, 2009, 13:15:55 pm ---pytanko do sekcji morskiej - a może byśmy tak razem gdzieś się umówili na trasie . Ja jadę w piątek z 3 city więc możemy się  wyłapać gdzieś na trasie

--- Koniec cytatu ---
to moze na początek spotkamy się gdzieś w gdańsku, po drodze pewnie ktoś się dołączy, w elblągu chyb ktoś był.

--- Koniec cytatu ---

JAk wczesniej wspominałem watachą kotów zawsze rażniej i w kolumnie, mozemy umówić sie jakie propozycje?? :-tylko

optre:
Ja jestem od piatku, ale wolałbym wyjechać troszkę szybciej, co wy na to? no jak coś to wyjade z wami ale wole wcześniej, najważniejsze że :-tylko, ewentualnie w mondeo, ;)

To może spotkamy się na stacji orlen na elbląskiej po prawej stronie jadąć w strone warszawy? :-A

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej