Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Summer Cars Party [7-8 Września Katowice-Muchowiec]

<< < (18/27) > >>

Dzikus:
Zamawiałem przez HRS i wyszło mi, że to będzie najbliższy hotel. Mogę jeszcze zmienić rezerwacje, ale w katalogu HRS nie było takiego Hotelu. Jak możesz to zalatw 2 pokoje 2 osobowe jeden z dwoma łóżkami, a jeden z podwójnym, dla palących zaraz zmienię reserve

Dzikus:

--- Cytat: Alex666 w Wrzesień 02, 2013, 21:01:19 pm ---Adres CH 3 Stawy podał ojciec - ponadto szczegóły http://www.3stawy.pl/page/47 Zjazd bezpośrednio z Aleji Górnośląskiej (Autostrady A4) ale UWAGA - trzeba zjechać znacznie wcześniej w okolicach Hotelu Diament - widać to ładnie na powyższej mapce

możemy się spotkać pod Go Sportem (w okolicach KFC na powyższej mapce), obojętne.

jeśli zarekwirują nam stojaki na baner to w ostateczności rozepniemy go między dwoma antenami  XJ-tów albo XKR-ów ;D

Dzikus > jakie jest mocowanie banera?

Z tym jedzeniem (zwłaszcza) i piciem przeginka, ale myślę, że w Jagu znajdzie się jakieś miejsce czy 2 do którego nie zajrzą....

--- Koniec cytatu ---
;) :D to do schowków , a do banera na każdym narożniku po czku i po 40 cm kolejne w zdłuż, na szer, nie ma

Artek123:

--- Cytat: Dzikus w Wrzesień 02, 2013, 21:04:05 pm ---Zamawiałem przez HRS i wyszło mi, że to będzie najbliższy hotel. Mogę jeszcze zmienić rezerwacje, ale w katalogu HRS nie było takiego Hotelu. Jak możesz to zalatw 2 pokoje 2 osobowe jeden z dwoma łóżkami, a jeden z podwójnym, dla palących zaraz zmienię reserve

--- Koniec cytatu ---

Przy rezerwacji online pokazuje mi że nie ma już wolnych pokoi 2 osobowych... także z tych co już masz nie rezygnuj, bo pod chmurką zostaniesz  ;)
gdybyś chciał to musisz do nich jutro przedzwonić i zapytać czy faktycznie tak jest...

Dzikus:

--- Cytat: Artek123 w Wrzesień 02, 2013, 21:13:15 pm ---
--- Cytat: Dzikus w Wrzesień 02, 2013, 21:04:05 pm ---Zamawiałem przez HRS i wyszło mi, że to będzie najbliższy hotel. Mogę jeszcze zmienić rezerwacje, ale w katalogu HRS nie było takiego Hotelu. Jak możesz to zalatw 2 pokoje 2 osobowe jeden z dwoma łóżkami, a jeden z podwójnym, dla palących zaraz zmienię reserve

--- Koniec cytatu ---

Przy rezerwacji online pokazuje mi że nie ma już wolnych pokoi 2 osobowych... także z tych co już masz nie rezygnuj, bo pod chmurką zostaniesz  ;)
gdybyś chciał to musisz do nich jutro przedzwonić i zapytać czy faktycznie tak jest...

--- Koniec cytatu ---
Biorąc pod uwagę tą impreze i bliskość do lotniska, to nie ma mowy o wolnych pokojach. Przyjedziecie do nas. Mamy Apartment ;)

Dzikus:

--- Cytat: Dzikus w Wrzesień 02, 2013, 21:16:28 pm ---
--- Cytat: Artek123 w Wrzesień 02, 2013, 21:13:15 pm ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
Biorąc pod uwagę tą impreze i bliskość do lotniska, to nie ma mowy o wolnych pokojach. Przyjedziecie do nas. Mamy Apartment ;)

--- Koniec cytatu ---
Alex coś ci wysłałem na maila - zobacz. A dla pozostałych kolegów niżej. Powinno wam się spodobać

http://www.monocoque-metalworks.com/main/e-type-bonnet-restoration/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej