Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Summer Cars Party [7-8 Września Katowice-Muchowiec]
Ojciec:
ja przywiozę te dwa stojaki więc zamocować będzie jak.
Co do regulaminu że nie można przywieźć swojego jedzenia picia i auta będą przeszukiwane to trochę przeginka...
Adres galerii handlowej 3 stawy: Generała Kazimierza Pułaskiego 60, 40-289 Katowice
dokładne miejsce spotkania proponuję GO sportem czy w jego bliskiej okolicy parking tam jest bardzo duży i zazwyczaj jest na nim sporo wolnego miejsca.
Dzikus:
--- Cytat: ojciec w Wrzesień 02, 2013, 20:35:54 pm ---ja przywiozę te dwa stojaki więc zamocować będzie jak.
Co do regulaminu że nie można przywieźć swojego jedzenia picia i auta będą przeszukiwane to trochę przeginka...
Adres galerii handlowej 3 stawy: Generała Kazimierza Pułaskiego 60, 40-289 Katowice
dokładne miejsce spotkania proponuję GO sportem czy w jego bliskiej okolicy parking tam jest bardzo duży i zazwyczaj jest na nim sporo wolnego miejsca.
--- Koniec cytatu ---
Chyba nikt nie będzie z naszych stojaków strzelał :D
Ojciec:
Chyba nie co najwyżej możemy nimi rzucać ;D
Artek123:
--- Cytat: Dzikus w Wrzesień 02, 2013, 20:30:10 pm ---Cześc panowie.
Ja mam nocleg w Hotelu Agata 8 km od Lotniska i nie znam Katowic-niestety.
--- Koniec cytatu ---
dzikus, a nie próbowałeś zarezerwować noclegu tutaj:
http://www.silesianhotel.pl/lokalizacja
to jest zaraz przy lotnisku... i wieczorem po odstawieniu autek można by było uskutecznić jakieś % :-chyt
Alex666:
Adres CH 3 Stawy podał ojciec - ponadto szczegóły http://www.3stawy.pl/page/47
Zjazd bezpośrednio z Alei Górnośląskiej (Autostrady A4) ale UWAGA - trzeba zjechać znacznie wcześniej, tj. w okolicach Hotelu Diament - widać to ładnie na powyższej mapce - z resztą na A4 jest drogowskaz na Centrum Handlowe i Muchowiec. to z kierunku Wrocław.
możemy się spotkać pod Go Sportem (w okolicach KFC na powyższej mapce), obojętne.
jeśli zarekwirują nam stojaki na baner to w ostateczności rozepniemy go między dwoma antenami XJ-tów albo XKR-ów ;D
Dzikus > jakie jest mocowanie banera?
Z tym jedzeniem (zwłaszcza) i piciem przeginka, ale myślę, że w Jagu znajdzie się jakieś miejsce czy 2 do którego nie zajrzą....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej