Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Summer Cars Party [7-8 Września Katowice-Muchowiec]
Alex666:
Dalsze informacje dla chętnych na imprezę.
CENY BILETÓW:
20 zł - kierowca + samochód
15 zł - każdy pasażer samochodu lub pieszy
cena biletów dotyczy pozostania na imprezie przez 2 dni
do klubowego biletu kierowcy dołączana jest smycz SCP
łączną wpłatę w imieniu klubu muszę dokonać do 8 sierpnia, także proszę o szybkie decyzje i wpłaty do mnie
UWAGA ! Bilety odbiorę osobiście w 34 tygodniu sierpnia (między 19-23 sierpnia). Jeśli ktoś chce otrzymać bilet pocztą, proszę doliczyć 5zł na wysyłkę listem poleconym (w zgłoszeniu do mnie podać w takim wypadku adres do wysyłki). Odbiór osobisty przed imprezą możliwy będzie w Katowicach po uzgodnieniu terminu i miejsca. Odbioru biletów już w trakcie trwania imprezy chcę uniknąć.
Jeżeli chcemy, będziemy mogli zrobić sobie we własnym zakresie (w sensie poza organizatorami SCP, ale w ramach uzgodnień na forum) identyfikatory klubowe na imprezę.
Godzio:
No to Panie i Panowie decydować się na przyjazd do Katowic i zamawiać bilety u Alexa :-A :D
Artek123:
Zgłoszenie na imprezę i przelew zrobiony ;)
Dzikus:
--- Cytat: Artek123 w Lipiec 31, 2013, 20:15:56 pm ---Zgłoszenie na imprezę i przelew zrobiony ;)
--- Koniec cytatu ---
A jak zrobiłeś? mnie bez podania adresu nie chce przyjąć. Boże czy ja jestem aż taka noga?
Artek123:
--- Cytat: Dzikus w Lipiec 31, 2013, 21:14:33 pm ---
--- Cytat: Artek123 w Lipiec 31, 2013, 20:15:56 pm ---Zgłoszenie na imprezę i przelew zrobiony ;)
--- Koniec cytatu ---
A jak zrobiłeś? mnie bez podania adresu nie chce przyjąć. Boże czy ja jestem aż taka noga?
--- Koniec cytatu ---
U mnie wystarczy że wpisałem Alex w polu ,,Nazwa odbiorcy" i nie muszę podawać adresu żeby poszło (konto w Alior banku)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej