Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Summer Cars Party [7-8 Września Katowice-Muchowiec]
Asaf:
Właśnie wróciłem do domu po Katowicach.
Dla mnie bomba.
Wielka impreza samochodowa.
Bardzo ciekawi użytkownicy Jaguarów.
Większość osób z obecnych nie była w Kępnie.
Dużo ciekawych rozmów.
Bardzo mi się podobało.
Pozdrawiam wszystkich , których miałem okazję spotkać.
Asaf
mam x typa:
Właśnie wróciłem do domu z Katowic
Podobają mi się takie imprezy, poznałem ciekawych ludzi z pod znaku KOTA.
Miło było, czekam na ponowne spotkania
Jacatu:
Dzisiaj ciąg dalszy imprezy , koty zostawiam w domu . mamy blisko więc jedziemy .Dzięki za miłe spotkanie i rozmowy . Liczymy na dalszy ciąg i wigilię DZIKI.Będziemy na pewno ,ale już we trójkę .
Dzikus:
Właśnie wszedłem do domu. Było Super. Jak zawsze gdy spotykają się koty i ich właściciele :-super . Jak zawsze daliśmy pokaz organizacji. Wszystko wyszło jak w Szwajcarskim Zegarku. Paradny Wjazd na Impre Kawalkadą, przejazd po Lotnisku, wystawa Kotów, no i oczywiście Towarzystwo :-V . Alex zorganizował i dopiął każdy guzik organizacji począwszy od Biletów, a skończywszy na Plakietkach. Dzięki koledzy klubowicze i Forumowicze za nie zapomniane chwile spędzone z wami. Oby tak dalej układała nam się atmosfera w Klubie. :-R :-za :-tylko :-thank
Dodam tylko jeszcze tyle, że jako jedyny Klub byliśmy ubrani w klubowe koszulki, i jako jedyni mieliśmy emblematy klubowe na kotach i na szyi. Dzięki Tomasz , Artur, Bogdan, Sławek, Jacek, Alex , Adam,Asaf za wspaniałą zabawę, moc informacji i Jedność klubową. Reszcie też dzięki bardzo i forumowiczów zapraszam w imieniu klubowiczów do wstąpienia w nasze szeregi. :-clap :-super . Foto wrzucę jutro.
Marecki68h:
Witam.impreska się udała,fajna pogoda,dużo ludzi i miłe towarzystwo-dzięki wszystkim za spotkanie. :-super
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej