Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Wielkopolska - Poznań

<< < (124/157) > >>

Skorpion7777:
Oczywiście, jest możliwość przyjazdu na Rancho bez noclegu, po prostu pobyć w grupie, posiedzieć przy grill'u - NIE pić piwa :)

Myślę, że 100 butelek piwa wystarczy (oczywiście, będzie więcej, jeśli i załóg będzie więcej) :)

Dzikus:
Tym razem piątek wieczorem - mamy  3 stówki do zrobienia i to zwykłymi drogami.  :- pojecia  :-zly
No to jest nas już 4 załogi (?)  ;D

MicGin:
Nie mogliście mieszkać bliżej? :-zly

Dzikus:
Tak nas los rzucił  :- pojecia , ale za to mieszkamy w centrum i mamy wszędzie równo kilosów  ;D, nad morze i w góry  :-V
Vincent , Tomasz, Maciek dopisywać się proszę  :-chyt  :-V

Maciejcat:

--- Cytat: Dzikus w Wrzesień 18, 2015, 21:41:09 pm ---Tym razem piątek wieczorem - mamy  3 stówki do zrobienia i to zwykłymi drogami.  :- pojecia  :-zly
No to jest nas już 4 załogi (?)  ;D

--- Koniec cytatu ---

pomysł dobry dla mnie do przemyślenia co prawda myślałem o jedno dniowym wypadzie albo kilu godzinnym spotkaniu
ale jestem za poczekajmy ile załóg się zechce zakończyć sezon

micgi
a ja żałuje że z Krzyśkiem nie mieszkamy koło siebie potrzebował bym takiego kompana do renowacji kotów była by wtedy niezła zabawa większa motywacja żeby na starość przypomnieć sobie jak za młodu w  warsztacie samochodowym spędzałem każdą chwilę odnawiając dwa śliczne auta
no ale cóż ci tu powiedzieć w życiu rożnie bywa dzielą nas kilometry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej