Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Wielkopolska - Poznań
Dzikus:
Wszystko koledzy szanowni na poście Zjazdu Kępno - chyba już dzisiaj ! :-yipee Cały Plan imprezy przekazałem zarządowi Klubu i czekam na akceptacje termin 23-24-25.SIERPIEŃ Sobota 24 - główna impra zaczynamy na Rynku w Kępnie. :-super :-tylko
the_driver:
Panowie reasumujac, jak juz pisalem w pierwszym poscie proponuje spotkanie w jakims ciekawym miejscu, tak zeby mozna bylo gdzie sie przejechac. Obmyslilem plan spotkania na solaczu, przejechanie sie w strone jeziora kierskiego, a pozniej drobna improwizacja ;) jak dla mnie moze byc np niedziela popoludniu, 16-17. Kto bylby chetny prosze o info czy termin i miejsce odpowiada, ja moge sie zawsze dostosowac :)
Maciejcat:
witam ja tez chetnie bym wpadła i poznał osobiscie was i wasze jagi tylko 17-18 wracan z wakacji jak by spotkanie bylo tydzien pozniej to bede napewno
pozdro
tomasz:
--- Cytat: the_driver w Lipiec 11, 2013, 22:44:00 pm ---Panowie reasumujac, jak juz pisalem w pierwszym poscie proponuje spotkanie w jakims ciekawym miejscu, tak zeby mozna bylo gdzie sie przejechac. Obmyslilem plan spotkania na solaczu, przejechanie sie w strone jeziora kierskiego, a pozniej drobna improwizacja ;) jak dla mnie moze byc np niedziela popoludniu, 16-17. Kto bylby chetny prosze o info czy termin i miejsce odpowiada, ja moge sie zawsze dostosowac :)
--- Koniec cytatu ---
mi pasuje
the_driver:
Nikomu poza mną i Tomkiem, nie pasuje ten weekend? dwa koty to troszkę mało ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej