Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (6/43) > >>

Dzikus:
Koledzy i Koleżanki .
Jutro wieczorem przekażę kolegom moderatorom plan imprezy i nareszcie adres strony; Imprezy Zjadu w Kepnie. Zapraszam na do zapoznania się pojutrze. Po za tym wszystkie ustalenia dot. noclegów i terminu oraz zboru na Rynku w Kępnie - zostają aktualne. Resztę info dot. kosztów (wpisowego) podam pojutrze. Gwarantowana DOBRA Zabawa i dużo pamiątek. Pozdrawiam i proszę o zgłoszenia KOTÓW oraz osób, bo trzeba zamówić koszulki  :-yipee , na maila:

rdzikizarzad@gmail.com  :-tylko

GrzesiekWroc:
Ostatnio na zlot pod Wrocławiem mój Jag strzelił focha i popsuł skrzynie, jak teraz bedzie grzeczny to przyjade na jeden dzień poznać Was na żywo

Dzikus:

--- Cytat: GrzesiekWroc w Lipiec 03, 2013, 20:02:27 pm ---Ostatnio na zlot pod Wrocławiem mój Jag strzelił focha i popsuł skrzynie, jak teraz bedzie grzeczny to przyjade na jeden dzień poznać Was na żywo

--- Koniec cytatu ---

Zapraszam serdecznie, będzie kolorowo, głośno i wesoło. Jak dogram wszystkie niuanse, to przekażę wszystko na jednym poście. Czekam za linkiem do strony zjazdu. I po tym kolega moderator wklei fotki i plan imprezy. Przepraszam że nie ma tego dzisiaj, ale informatyk nawalił .

Dzikus:

--- Cytat: Podbisz w Lipiec 03, 2013, 18:03:55 pm ---Hmm kurcze ja się wybieram pierwszy raz w życiu mam na dzieje że wszystko będzie w porządku a impreza zapadnie mi w pamięci i nasze Kocurki też ; )

--- Koniec cytatu ---
Żeby było w porządku to musi być nasza ekipa z KLUBU ! no i FORUM!! Dużooooo Kotówwww . Wtedy będzie zaje.......e ! Mobilizujcie kolegów , informujcie znajomych, łapcie koty po mieście ! Wielu nie jest w naszych szeregach i nie wie o naszym istnieniu - doświadczylem tego sam . Zwierajcie koledzy szyki na forum. Będzie dużo atrakcji - to już wiem. Pozdrawiam

Ps. Lada moment znajdziecie na poście Zjazd Kępno Plan Imprezy i Terminarz.

Dzikus:
Oto koledzy Adres Stony miejsca na ktorym po Kępnie(oficjalnej części) będziemy się bawić.

www.agroturystykahubert.pl     :-za      :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej