Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (39/43) > >>

Dzikus:

--- Cytat: RedOctober w Sierpień 30, 2013, 21:36:56 pm ---W jakiej rozmiarówce masz koszulki polo??

--- Koniec cytatu ---
L,M,S z tym , że XL=L itd.

Y-1 Yonek:
Witam wszystkich Serdecznie  :-V Pragnę podziękować Rodzinie Dzikich Robertowi, Anetce, Marcie, Adamowi oraz Bartkowi za Świetną imprezę :-super :-super :-super Wszystko Doskonale przygotowane, widać że włożono w ten Zlot naprawdę Dużo pasji, serca i oczywiście poświęcenia :-clap :-clap :-clap
Dziękuję również wszystkim Uczestnikom z JCP za możliwość poznania Was w realu maksymalnie pozytywne wrażenia na pewno pozostaną długo w pamięci. Mam nadzieje że niebawem znów spotkamy się w tym lub większym gronie. Gorąco Pozdrawiam  :-tylko

Jaguar Wroc³aw:
Kolegów którzy prosili o ramki pod tablicę z grawerowanym kotem proszę o namiary na PW. Ramki są gratis dla klubowiczów, jedyna opłata to za przesyłkę, jeszcze nie wiem czym wyślę ale najtaniej chyba będzie pocztą. Ramki są bardzo dobrze wykonane , w poniedziałek zamieszczę ich zdjęcie.

Dzikus:

--- Cytat: JaguarSzczecin w Wrzesień 01, 2013, 10:42:10 am ---Kolegów którzy prosili o ramki pod tablicę z grawerowanym kotem proszę o namiary na PW. Ramki są gratis dla klubowiczów, jedyna opłata to za przesyłkę, jeszcze nie wiem czym wyślę ale najtaniej chyba będzie pocztą. Ramki są bardzo dobrze wykonane , w poniedziałek zamieszczę ich zdjęcie.

--- Koniec cytatu ---

No nareszcie kolego się pokazałeś :). Prześlij mi na mój privat swój nr. Moja nokia umarła i nie mialem nr tel do nikogo.
Ja też zamawiam kpl. Ramek

filar12:

--- Cytat: JaguarSzczecin w Wrzesień 01, 2013, 10:42:10 am ---Kolegów którzy prosili o ramki pod tablicę z grawerowanym kotem proszę o namiary na PW. Ramki są gratis dla klubowiczów, jedyna opłata to za przesyłkę, jeszcze nie wiem czym wyślę ale najtaniej chyba będzie pocztą. Ramki są bardzo dobrze wykonane , w poniedziałek zamieszczę ich zdjęcie.

--- Koniec cytatu ---

A dla innych zlotowiczów,forumowiczów??

Znajdą się?? ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej