Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013
Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y
Dzikus:
Moi Drodzy koleżanki i Koledzy :-clap :-V
Właśnie przywitałem w Hacjendzie pierwszych klubowiczów :-yipee Jest nas już piątka :-clap . Warunki zajefajne ! Zajechaliśmy też doNowej Wsi na Huberta. Wszystko gotowe i już działa. Harleye już zajechały też. Zjeżdżajcie na Zjazd :-V :-A . Czekamy !
Rzucajcie wszystko, zmieniajcie plany ;D Jeszcze jest czas na dojazd. Pozdro i do zobaczenia na miejscu :-tylko Dzikus
monisia510:
Wielkie dzieki dla wszystkich za mozliwosc poznania sie na zywo! Zycze udanej zabawy do rana i do zobaczenia na kolejnym zjezdzie! :-tylko
Asaf:
To było coś niezwykłego. Spotkanie w rynku Kępna pierwsza klasa. Zresztą rynek piękny. Zjechało kilkadziesiąt kotów ( ile nie powiem bo te informacje przekażą ważniejsi ode mnie. Było świetnie. Piękne XJS-y XJ-ty S-typy i Xtypy. 4 tylko XJ40 i ani jednej serii II i III tego mi brakowało.
Czyżby tak mało użytkowników forum posiadało serię III ? Jesteśmy już częściowo w Hotelu i czas na refleksje. Musimy odbudować więcej serii II i III.
Szacunek dla organizatorów za ogrom włożonej pracy.
Asaf
BOGDA:
Impreza była super ... Bardzo dziekuje wszystkim za możliwość poznania Was bliżej ...przypisania nicku do osoby ... :-thank ...dozobaczenia na nastepnym spotkaniu .... :-yipee
monikadarek:
To był nasz pierwszy zlot i z pwenością nie ostatni. Miło było Was poznać. Bardzo dziękujemy organizatorom za włożony wysiłek. Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia na następnym zlocie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej