Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (31/43) > >>

Dzikus:
Moi Drodzy koleżanki i Koledzy  :-clap  :-V

Właśnie przywitałem w Hacjendzie pierwszych klubowiczów  :-yipee Jest nas już piątka  :-clap . Warunki zajefajne ! Zajechaliśmy też doNowej Wsi na Huberta. Wszystko gotowe i już działa. Harleye już zajechały też. Zjeżdżajcie na Zjazd  :-V  :-A . Czekamy !
Rzucajcie wszystko, zmieniajcie plany  ;D Jeszcze jest czas na dojazd. Pozdro i do zobaczenia na miejscu  :-tylko Dzikus

monisia510:
Wielkie dzieki dla wszystkich za mozliwosc poznania sie na zywo! Zycze udanej zabawy do rana i do zobaczenia na kolejnym zjezdzie!  :-tylko

Asaf:
To było coś niezwykłego. Spotkanie w rynku Kępna pierwsza klasa. Zresztą rynek piękny. Zjechało kilkadziesiąt kotów ( ile nie powiem bo te informacje przekażą ważniejsi ode mnie. Było świetnie. Piękne XJS-y XJ-ty  S-typy i Xtypy. 4 tylko XJ40 i ani jednej serii II    i   III   tego mi brakowało.
Czyżby tak mało użytkowników forum posiadało serię III ?  Jesteśmy już częściowo w Hotelu i czas na refleksje. Musimy odbudować więcej serii  II  i  III.
Szacunek dla organizatorów za ogrom włożonej pracy.
Asaf

BOGDA:
Impreza była super ... Bardzo dziekuje wszystkim za możliwość poznania Was bliżej ...przypisania nicku do osoby ... :-thank ...dozobaczenia na nastepnym spotkaniu .... :-yipee

monikadarek:
To był nasz pierwszy zlot i z pwenością nie ostatni. Miło było Was poznać.  Bardzo dziękujemy organizatorom za włożony wysiłek. Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia na następnym zlocie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej