Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013
Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y
sopel:
Postaram się zajechać przed 9 :30 więc do zobaczenia w Hacjendzie lub na rynku w Kępnie ! :)
Dzikus:
--- Cytat: sopel w Sierpień 22, 2013, 19:25:00 pm ---Postaram się zajechać przed 9 :30 więc do zobaczenia w Hacjendzie lub na rynku w Kępnie ! :)
--- Koniec cytatu ---
DO ZO ! :-super
Dla tych , którzy boją się o nocleg ! :-K Są załatwione dodatkowe pokoje w Ilości 5 szt po 2 osoby, :-yipee w tym jedno łóżko Małżeńskie dla pary :-clap Kosz pokoju to 80 zł (40 na łóżko) :-V Możecie przyjeżdżać :-A Dla tych, którzy przyjadą do Hacjendy wcześniej zamówiona jest myjnia przed Kępnem. Dzisiaj przywiozłem już Namiot Dealera - jutro będzie składany. Będą Nowe XF, XK, no i może F-Type, bo jest u klienta, który zostawił swojego E-Typa z 60-tych lat po Topaczu i buja się Nowką. Jak zdąży to przyjedzie i F-Type i E-Type Rodzyneczek -mówię wam- :-gwizd
Połączono
--- Cytat: Jaguar Parts w Sierpień 22, 2013, 17:39:40 pm ---http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
Tak w temacie nadchodzącego zlotu :-hehe
--- Koniec cytatu ---
Uwaga!!! :-kogutki
Niniejszym jako Organizator "Zjazdu Kotów- Kępno 2013" :-super - Uznaję tę PIEŚŃ Hymnem Zjazdu !!! :-yipee :-yipee :-yipee :-thank
Arek zgraj ja na płytę proszę
Tomasz.xkr:
Podaj proszę godziny wyjazdów z Hacjendy i Agroturystyki do Kępna.
Jaguar Parts:
Pisze się HYMN ;) Jestem zbyt leniwy aby bawić się w przegrywania, wypalania itd :-gwizd
Dzikus:
--- Cytat: Jaguar Parts w Sierpień 22, 2013, 20:20:33 pm ---Pisze się HYMN ;) Jestem zbyt leniwy aby bawić się w przegrywania, wypalania itd :-gwizd
--- Koniec cytatu ---
No pieknie :( to juz zmęczenie
Co do wyjazdów to: Jeszcze raz powtarzam o 9:30 wyjazd z Hacjendy , a o 13:30 -14:00 wyjazd z Kępna do Huberta. Nie jeździmy z Huberta do Kępna i z powrotem !! Wyjazd Albo z Hacjendy, albo z Kępna-punktu zbornego dla nas- po części oficjalnej do Gospodarstwa "Hubert"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej