Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2013

Spotkanie Kępno 23-24-25 sierpień JCP+Harley-e+Oldtimer-y

<< < (3/43) > >>

monisia510:
Ja bede na 100% w sobote, 24.08.  i zabieram ze soba 2 osoby. :-A

Dzikus:
Koledzy i koleżanki
W tej chwili jak mnie dzisiaj poinformowano tworzona jest strona dot. w/w Zjazdu w Kępnie. Robi to Organizator. Link do strony dostępny będzie tutaj jak tylko go otrzymam. Organizator jest po rozmowach wstępnych z Wydz. Ruchu i wszystko jest na dobrej drodze odn. Punktu zbornego na Rynku. Zgoda Władz Miasta jest.
Wszyscy którzy wezmą udział w ZJEŹDZIE od piątku - znajdą nocleg na terenie zjazdu. Rano w sobotę ruszą na Rynek w Kępnie gdzie spotkają się wszystkie koty (pkt. zborny), dojeżdżający w sobotę - kierują się odrazu na Rynek (planowana godz. rozpoczęcia12:00 i o tej godz. rozpocznie się prezentacja i Parada, później przejazd na teren Zlotu Harley-a...., i naszego Zjazdu. Teraz budowana jest scena (już), a na oficjalny"grafik imprezy" musimy jeszcze trochę poczekać . Jeżeli Zarząd Klubu JCP wyrazi zgodę na użycie LOGO, upamiętnimy tej Zjazd t-short-sami z logo Klubu JCP. Była by to fajna pamiątka. Pozdrawiam  :-V :-A :-tylko

Y-1 Yonek:
Taka pamiatka hmmm... to calkiem dobry pomysl.

Dzikus:
Było by fajnie   :-za

sopel:

--- Cytat: Dzikus w Czerwiec 18, 2013, 23:18:56 pm ---Było by fajnie   :-za

--- Koniec cytatu ---

I ja też  :-za

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej