To zawieszenie na pewno? U mnie hałasuje tylny most, może nie tak strasznie, ale doskwiera.
Cytat: ghrh w Czerwiec 13, 2013, 21:53:00 pmTo zawieszenie na pewno? U mnie hałasuje tylny most, może nie tak strasznie, ale doskwiera.To ty masz most w swoim aucie? Co to za wynalazek? Nie ma to jak właściciel auta nie mający pojęcia jakie ma napędy
Układ napędowy każdego pojazdu samochodowego musi zawierać most napędowy
Jeżeli to zgrzytanie a nie skrzypienie i wystepuje caly czas to sklanialbym sie raczej ku lozyskowaniu walu/mostu. Zawieszenie raczej nie daloby wymienionych objawow.
Cytat: marlboroman w Czerwiec 15, 2013, 10:36:37 amJeżeli to zgrzytanie a nie skrzypienie i wystepuje caly czas to sklanialbym sie raczej ku lozyskowaniu walu/mostu. Zawieszenie raczej nie daloby wymienionych objawow.Jak co to chyba wału/dyfra ostatni most w osobówce to chyba w polonezie stosowali
Cytat: bosniak w Czerwiec 15, 2013, 13:33:26 pmCytat: marlboroman w Czerwiec 15, 2013, 10:36:37 amJeżeli to zgrzytanie a nie skrzypienie i wystepuje caly czas to sklanialbym sie raczej ku lozyskowaniu walu/mostu. Zawieszenie raczej nie daloby wymienionych objawow.Jak co to chyba wału/dyfra ostatni most w osobówce to chyba w polonezie stosowali Doprecyzuj tylko że o most sztywny chodzi. Bo jak wklejałem wcześniej to nawet w X-Type są 2 mosty