Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Wycena felg
ketrab:
Witajcie
posiadam takowe felgi BBS Melbourne 18", felgi są skręcane, zewnętrzny rant jest srebrny, a wnętrze antracyt. fajnie się komponuje zarówno na jasnym jak i na ciemny samochodzie. chce je sprzedać, ale nie wiem ile mogą być warte, za ile je wystawić? oczywiście opony idą z felgami. zdjęcia niżej
Jaguar Wroc³aw:
Miałem podobny dylemat bo sprzedawałem bardzo podobny wzór ale bez opon i powiem ci że realna kwota to +- 1800-2000 pln, co uważam za cenę zbyt niską bo felgi są ładne... ale tyle dawali klienci...
ketrab:
dzięki za odp, ja tylko dodam, że wszystkie ranty są idealne :D ja myślałem o kwocie 2500 - 2800, no ale nie chciałbym wypalić, albo że za tanio, ani że za drogo :P
slavek:
Myślę,że 2800 z gumami to całkiem przyzwoita cena (pod warunkiem że oponki w stanie w miarę dobrym) a jeśli ktoś Ci się będzie targował to ściągaj oponę. F1 są chyba nieprodukowane od kilku lat ale absolutnie świetnie wyglądają i dają radę na drodze. Więc klient szybko powinien się znaleźć.
ketrab:
no właśnie, ja nie chce sie ich szybko pozbyć :D tzn. nie mam ciśnienia, ale za darmo nie chce oddać :D to jaką kwotę radzicie, by nie przesadzić?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej