Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Gumball 3000 nielegalny wyścig w Polsce dziś w Warszawie
micky:
Gumball 3000. Hasselhoff, Koksu i parędziesiąt milionów dolarów. 120 sportowych aut odwiedziło Warszawę [WIDEO]
Kocur666:
http://www.skarzysko24.pl/wiadomosci/aktualnosci/10873-wyscignajdorozszychautswiata.html
U mnie też byli... :P
Grodzisk:
Witamy w Polsce. Zginęło kilka kamer GoPro, tabliczek rejestracyjnych, skradziona została również kurtka rapera X-Zibit. W serwisie Allegro pojawiła się oferta sprzedaży wielkiego baneru Gumball 3000, które organizator porozwieszał na płotkach odgradzających. Cena: 500 złotych. Trochę wstyd. I jeszcze to:
michu23:
Świetna impreza i te auta...
Podziwiam tych kierowców, że wytrzymali psychicznie taki natłok ludzi i brak ochrony w PL, ja bym dostał zawału jakby ktoś po Lambo mi paluchem pisał :-nie
Artek123:
ha ha ha :-hehe Polska to taka dzika kraj... na pewno jeszcze długo tej podróży nie zapomną - ,,super" drogi i ta hołota w postaci tłumu, bo inaczej nie da się tego nazwać (patrząc na post kolegi Grodzisk)... wstyd i jeszcze raz wstyd na cały Świat... :-[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej