Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Evi_R nierzetelny sprzedawca.
BlackV6:
Kolega się zawiódł i opisał sprawę co i jak , Ty kupiłeś i było wszystko ok , wybór kupić czy nie należy do użytkowników .
Temat zamykam!!!!
Zapek:
Nie wiem czy taki dział już istnieje, jak tak to bardzo proszę o przeniesienie tego postu we właściwe miejsce.
Chciałbym wszystkich użytkowników forum ostrzec przed sprzedającym na portalu all... o nicku Evi_R.
Tacy sprzedający powinni mieć zakaz handlu
Zdrapciooh:
--- Cytat: zapek w Kwiecień 10, 2015, 14:05:48 pm ---Nie wiem czy taki dział już istnieje, jak tak to bardzo proszę o przeniesienie tego postu we właściwe miejsce.
Chciałbym wszystkich użytkowników forum ostrzec przed sprzedającym na portalu all... o nicku Evi_R.
Tacy sprzedający powinni mieć zakaz handlu
--- Koniec cytatu ---
Ja też się pod tym podpisuję. Kupiłem u nich raz alternator i raz moduł klimy. Wbrew zapewnieniom sprzedawcy, jedno i drugie było w stanie niedziałającym.
Andrzej4563:
Podpisuję się . Nie jestem zadowolony z tej firmy. Zamówiłem przez all......o moduł głosu ( niemiecki ) , który kosztował 169 złotych + przesyłka . A dostałem ( angielski ) wart na aukcji 160 złociszy . Reklamowałem zaraz po rozpakowaniu przesyłki . Gościu powiedział że po Świętach Wielkanocnych sprawdzi co i jak , czemu nastąpiła pomyłka ? Obiecał że jako wyrównanie różnicy w cenie wyśle mi ( światłowód ) do podłączenia modułu . Tyle go widzę :- pojecia :- pojecia
wicherrr:
To ja może też coś dodam od siebie. Również zakupiłem u tego " Pana" tylną klapę i zderzak. Zderzak przyszedł taki jak na aukcji, jednak klapa na zdjęciach igła - nówka sztuka, kompletna z blendą i przyciskiem i emblematami. Po rozpakowaniu, klapa zagięta - ok zdarza się, kurier wiadomo. Jednak blenda z połamanymi zaczepami i porysowana, leżała z boku, emblematy to samo, brak przycisku. Głównie zdecydowałem się na zakup tej klapy ze względu na kolor tej klapy oraz stan idealny blendy...Po telefonie o wymianę blendy,również otrzymałem informację ze musi sprawdzić itp. 2 dni zbywania. Odesłał bym tą klapę, jednak wysyłka wynosiła 80zł a klapa 90zł, a nie zwraca kosztów wysyłki jak mnie poinformował telefonicznie. Stąd też w ramach podziękowania otrzymał odemnie stosowny komentarz na allegro oraz darmową reklamę na forum :-thank
Nawigacja
Idź do wersji pełnej