Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

renowcja elementów drewanianych

(1/2) > >>

Angus73:
Witam wszystkich, czy znacie kogoś w okolicach Warszawy ew. dalej, komu można powierzyć elementy drewniane z SIII, wyjęte i dostarczone do potencjalnego wykonawcy? Kogoś wartego polecenia, któ zrobi to dobrze i nie zedrze tak skóry jak ewentualnie forniru ;-)
A może ktoś sam to robił?
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam.

emka:
Nie ma odpowiedzi. Mam podobny problem. Kiedyś był taki spec w Nowej Iwicznej (widziałem baner z reklamą). Dziś nie mogę go znaleźć. Czy ktoś wie co się stało z warsztatem lub gdzie dokonać renowacji części drewnianych (Warszawa i okolice)

Jacatu:
Podtrzymuję pytanie o lokalizację wiarygodnego i sprawdzonego warsztatu renowacji elementów drewnianych .

Stru¶:
Koledzy renowacje można zrobić samemu z pomocą lakiernika samochodowego lub kogoś kto potrafi malować pistoletem i polerować polerką. Stary lakier można zdjąć opalarką, innym sposobem można uszkodzić fornir który lekko należy  przetrzeć drobnym papierem , następnie nanieść kilka warstw lakieru bezbarwnego polerując poszczególne warstwy ( proces czasochłonny ). Lakier powinien być twardy
taki jak na schody drewniane.

Khamsin1:
Kiedyś w jakimś programie na TVN Turbo robiono drewno samochodowe w http://pracowniakielar.waw.pl/. Bardzo dobrze wyszło...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej