Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Help! Help! Rozładowany kluczyk
luko_j:
Na szybko to możesz pozamykać auto od wewnątrz, na końcu zamykając tylne drzwi. Tylko jak nie jesteś pewien czy wkładka nie jest zmieniona i nie sprawdzałeś wcześniej czy otwiera się z kluczyka to jest to ryzykowne. To że nie możesz zamknąć z kluczyka może oznaczać też że Ci przymarzła wkładka. Ja tak miałem w tamtym roku. Padł mi aku i zamknąłem auto z kluczyka.. i otworzyłem je na wiosnę jak odmarzł zamek.. :-gwizd
lucas.lp:
Jaka bateria jest w kluczyku? Podajcie dane zebym mogl kupic nie otwierajac kluczyka. Podobno same wyjecie moze spowodowac rozkodowanie.
Jaguar XJ6:
Skoro same wyjecie spowoduje rozkodowanie , to i tak jak bedziesz ja wymieniał to sie rozkoduje . :
grzegra:
CR2032 ale i tak musisz otworzyć kluczyk i z tego co pamiętam przyda Ci się maleńki wkrętak krzyżakowy.
Mi się nic nie rozkodowało. Po prostu wymieniasz bateryjkę i korzystasz dalej z przyjemności używania autka.
lucas.lp:
Dlatego wyjme baterie na podwórzu a nie na parkingu w galerii, tylko nie wiem jak dalej rozebrac kluczyk, obrazki sa malo widoczne, bede probowal
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej