Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Fotele
Chris:
Witam.--nie grzeją mi fotele,,,,co robić,,,gdzie szukać !!!!! Dajmler xj40 "89r. Pozdrawiam.Chris. :-zly
JACOOO:
U mnie tez nie grzały ... u siebie miałem problem z wylącznikami termo (niedosc ze byly zepsute to jeszcze kabelek sie od nich odlutował.... naprawa nie jest prosta ...trzeba dostać sie do "wnętrza foteli" tam znajduje sie czujnik temperatury pozdrawiam :-tylko
tomz:
a czy w fotelach znajdują się czujniki, które informują system czy fotel jest zajęty czy pusty......?
peres20:
Tzn czujnik jest bo na pulpicie sie zapla lampeczka jak pasazer nie zapnie pasow ale systemu to on raczej nie informuje do sterowania grzaniem foteli :-R :-wstyd
JACOOO:
ten czujnik o kturym mowa znajduje sie dokladnie od spodu fotela pod taka czarna gumą trzymajaca nasze 4 litery :d aby nie wpadly do srodka :D ida do niego 2 cienkie kabelki w osobnej kostce ... tak nie jest wykorzystywany do grzania foteli ... grzanie podłaczone jest w szeregu z oparciem ale jak sie cos psuje to raczej czujnik temperatury tzw. wylacznik termiczny albo bezpiecznikpoprostu.... ... :-tylko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej