Sprawa wygladała tak , musiałem wymienić tuleje w wachaczu tylnym dolnym ( te przez które przechodzi półoś ) niestety były tak te tuleje zaspawane ze niezło osi wyciągnąć i trzeba było ciąć , zadzowniłem do ASO w Warszawie ul. Waszyngtona 50 i dowiedziałem sie ze maja ale tylko jedną taką oś nowa za 350 zł , i że moga mi druga sprowadzic z UK za 700 zł , więc oczywiście podziekowałem i kupiłem ta co mieli na stanie za 350 zł i zaczołem poszukiwania sklepu który by takową półoś posiadał po innej cenie , i trafiłem do tego sklepu gdzie nabyłem ja za 120 zł , obydwie włożone i spisuja sie dobrze , różnica była jedynie taka jak napiałeś , ta od sklepu miała opakowanie british garage , ale bez kotka , a ta z aso miała dodatkowo logo jaguara . A jak zakupiłem u nich filtr do skrzyni z uszczelka , to na opakowaniu była naklejka Oficjalny Dealer Jaguar Land Rover z logiem sklepu w tle . A jeszcze przedtem zadzwoniłem do ASO ( tego samego ) zeby sie dowiedziec czy maja takiej samej cenie , i co powiedzieli - według naszych danych w pana jaguarze nie ma w skrzyni filtra oleju , ale jak pan chce możeby panu zaproponować filtra od wersji cztero litrowej który kosztuje 240 zł , ręce mi opadły jak mi to facet powiedział , podziekowałem i juz nigdy więcej do nich nie dzowniłem , bo to strach kupowac w takim miejscy gdzie nawet nie znają sie na tym co w samochodzi siedzi .
Minimalne sprostowanie odnosnie mojej wypowiedzi , poszukałem w domu tych czesci od tego sklepu i okazało sie , że te z napisem British Garage sa tylko z ASO , natomiast cześci z tego sklepu mam oznaczone głównie jego logiem . Wybacz Choina ze cię wprowdziłem w błąd . A co do cześci to rozejrze sie na forum czy ewentualnie niema jakiegoś sklepu blizej Lublina zeby zakupić coś do kota bez potrzeby wysyłki .