Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Przywitać się chciałem.
3style:
--- Cytat: saulinek w Styczeń 10, 2009, 13:18:48 pm ---witaj moze cos wiecej o sobie skad jestes?czym jezdzisz?
--- Koniec cytatu ---
Jestem z Krakowa, na dzień dzisiejszy wożę się Jeepem ZJ 5.2 oraz WJ 4.7 i sradem 600. Jaguar był moim marzeniem od bardzo dawna, jeszcze go nie mam, ale zamierzam takowego kupić. Jak na razie, przy bierzących wydatkach uzbierałem tylko połwę sumy docelowej :-[ Mam nadzieję, że w jesieni stanę się właścicielem Jaguara, chciałbym wersję Vanden Plas. Rozważałem import ze Stanów, ale do czasu kiedy będę mieć gotową kwotę, w Polsce zostaną wprowadzone złodziejskie przepisy dotyczące sprowadzania aut z USA i niestety będę zmuszony szukać w Nazilandzie. Jako, że o tej szlachetnej marce nie mam zbyt dużego zakresu wiedzy, pozwólcie proszę iż będę czytał forum, chłonął informacje i od czasu do czasu zadawał dziwne pytania.
Pozdrawiam
3style
artleks:
Witamy wśród forumowiczów :-za
KINSKY1975Y:
Witaj 3 STYLE :-super ja wlasnie wczoraj sprzedalem jaga i od razu pojechalem po peepa .Kupilem 5,9 w przyzwoitym stanie i jestem ;D ;D ;D
3style:
--- Cytat: KINSKY1975Y w Styczeń 11, 2009, 17:07:27 pm ---Witaj 3 STYLE :-super ja wlasnie wczoraj sprzedalem jaga i od razu pojechalem po peepa .Kupilem 5,9 w przyzwoitym stanie i jestem ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Gratulacje. Jak wrażenia słuchowe?? Bo ja byłem zauroczony swoim i w sumie dalej jestem. Daj znać na PW ile dałeś, ewentualnie zamieść foty w showroomie na jeep.org.pl. Ciekaw jestem.
Pozdro.
golden jag:
witam 3styl-a :-tylko
Nawigacja
Idź do wersji pełnej