Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Ogrzewanie tylnej szyby...
(1/1)
Kocur666:
Koledzy forumowicze, mam pytanko, przy minusowych temperaturach jak odpalę Kociaka to włącza mi się samo podgrzewanie tylnej szyby, i teraz nie wiem czy od niskiej temperatury robi się zwarcie czy po prostu ma automatyczne włączanie podgrzewanie szyby... :-help
Też tak macie?? :- pojecia
ghrh:
U mnie jest dokładnie tak samo.
Fragment z manuala:
In cold ambient conditions, at the start of
a journey, the front and rear screen
heaters will switch on automatically for
the time out period.
luko_j:
Automatycznie włącza jak jest niska temp.
Artur G.:
--- Cytat: luko_j w Styczeń 26, 2013, 19:07:33 pm ---Automatycznie włącza jak jest niska temp.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, mam to samo, normalka w tym modelu ale wkurzająca, sam chciałbym decydować za każdym razem czy włączyć czy nie, to raz, a dwa to niektóre stacje radiowe trochę trzeszczą jak po właczeniu silnika uruchamia sie owe ogrzewanie tylnej szyby
Kocur666:
--- Cytat: Artur G. w Styczeń 26, 2013, 19:38:36 pm ---
--- Cytat: luko_j w Styczeń 26, 2013, 19:07:33 pm ---Automatycznie włącza jak jest niska temp.
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, mam to samo, normalka w tym modelu ale wkurzająca, sam chciałbym decydować za każdym razem czy włączyć czy nie, to raz, a dwa to niektóre stacje radiowe trochę trzeszczą jak po właczeniu silnika uruchamia sie owe ogrzewanie tylnej szyby
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, mam to samo, kiedyś nawet resetowały mi się kilometry dzienne przez to, że włączona była tylna szyba i dlatego jestem ciekaw czy to nie zwarcie bo wątpię, żeby tak fabryka wypuściła, ot taki bonus za taniego Jaguara... :P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej