Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Jaguar XF 2008-obecnie nawigacja mapa Polski 2012
pawelo:
--- Cytat: pawelo w Grudzień 12, 2014, 15:32:14 pm ---Witam forumowiczów ;) czy ktoś byłby tak miły i nagrałby mi plytkę z nawigacją i wysłał na adres? Pokrywam koszty a i na jakiegoś browarka w podzięce dorzuce ;) Ja próbowałem 4 razy i coś robię źle albo mój komputer cos źle nagrywa :) Proszę o pomoc :-help
--- Koniec cytatu ---
Ponawiam pytanie. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?
redrum:
U mnie niby udało się nagrać ale wyświetla mi coś o aktualizacji systemu. Ktoś wie jak to zrobić.
Kotek jednodniowy 2008 3,0 benzyna.
Dodano
Chyba sobie poradziłem - z płyty sobie zaktualizował system.
Nie wiem czy to rada do @pavelo ale nagrywałem 2,4x z chomika na płytę verbatim. Nie rozpakowywałem tylko jako iso. Po włożeniu komunikat o aktualizacji sytemu - zatwierdzenie i po 15min już niby działa na razie na podjeździe.
Brave:
witam Panie i Panowie;
pierwszy raz na forum i od tygodnia posiadacz XF 2009 i od razu z prosba. Od 3 dni walcze z nagraniem nowych map, bezskutecznie. To co nagralem nie chce mi sie odtwarzac, nie ukrywam ze z programami nagrywajacymi mi jakos nie po drodze :-wstyd Jestem z W-wy, moze jest ktoś kto moglby mi nagrac plytke z nowymi mapami. Zwracam wszelkie koszty i na dobre piwko za fatyge tez doloze. Moge podjechac oczywiscie po odbior plytki, prosze o info na priv.
Pozdr
Malfoy:
Panowie jak by Ktos chcial to mam na zbyciu komplet oryginalnych plyt do nawigacji na rok 2013/2014 o ile sie nie myle to sa 4 plyty w opakowaniu. Reszta na PW.
adamowiczk:
Koledzy czy ten pli ISO (http://chomikuj.pl/jan123456/Jaguar+xf+-+2012+Europa+Polska/464110-9360,2628858111.ISO) należy najpierw rozpakować? Czy nagrywać tak jak jest? Czy należy nagrać też plik o nazwie EEC BMP ten z wizerunkiem mapy?
Czy ta mapa działa na samochody sprowadzone z USA? Czy mogę liczyć na pomoc w tej kwesti (odpłatnie) najlepiej w Poznaniu lub w okolicy lub w wielkopolsce.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej