Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Potrzebuje nowy kluczyk do Xa 2,5V6 2003

(1/3) > >>

lucas.lp:
Szukałem na forum... W JagCar kupno będzie drogo ale przeciez jest kodowanie. Czy moge zakupić uzywany i kodowac? Jak to dziala? Bede musial wymienic bo kiedys padnie, i przycisk otwDrzwi czasami nie mozna wcisnac.

luko_j:
Ja kupowałem używkę i kodowałem immo no i centralny. Grot dokupić i dociąć. A później popatrzyłem na cenę nowego z kodowaniem i docinaniem.. i kurna przepłaciłem za używkę.. więc z doświadczenia nie idź tą drogą. :-V

Jaguar Parts:
Ja mam fabrycznie nowe piloty do wersji europejskiej. Jest to główna część pilota, taka jak w linku:
http://allegro.pl/kluczyk-pilot-jaguar-s-type-x-type-kluczyki-piloty-i2876141308.html

Ja mogę zrobić cenę 250zł. Zostały mi chyba tylko 2 sztuki!
PS. na używki lepiej uważać. Na różnych aukcjach w UK sprzedawane są hurtowo piloty za grosze, ale napisane jest, że nie działają lub np poszczególne przyciski mają jakiś unfall. Często te właśnie piloty trafiają do Polski a jak ktoś kupi i nie będzie działać to sprzedawca powie, że to przecież używka, a nowe to w serwisie ;)

slawek:
Za dorobienie i zaprogramowanie kluczyka bez pilota zapłaciłem ok 200 PLN . Kluczyk z pilotem (taki jak oryginał) kosztowałby mnie ok 500 PLN.
Jeżeli kupisz używany kluczyk to immobilizera nie zaprogramujesz, pilota zaprogramujesz. Dla pilota kupiłem cały kluczyk za 60 PLN (działa i wygląda jak nowy), ale trzeba dobrze wybrać ofertę bo jest dużo złomu.

krzys369:
a do czego służy ten czerwony przycisk ze światłem? bo przyciskam i nic się nie dzieje:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej