Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

Zabezpieczenie antykorozyjne Warszawa

(1/2) > >>

panewka:
Czy ktoś zna dobry zakład wykonujący zabezpieczenie antykorozyjne podwozia. Chętnie skorzystam z poleconego warsztatu, który robił już jaguary z '70-'80. Dzięki

DJ-i-juz:
Cześć,
Czy dostałeś może odpowiedź? Kupiłem niedawno XJR'a, sprowadzony z zagranicy i chciałbym go zabezpieczyć przed polskimi drogowcami zamiast później leczyć :-)
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam,
DJ

p123:
Czołem,
Pozwoliłem sobie odświeżyć temat - może ktoś ma jakieś nowe doświadczenia i coś może polecić ?
Rok temu robiłem konserwację podłogi i niestety ruda znów wyszła tu i tam.
Mógłbym pojechać z reklamacją ale nie wiem czy warto ...
Piotr

Mike_G:
Wiele zalezy od przygotowania powierzchni wiekszosc warsztatow robia na sztuke pomalyja czarnym j nie bedzie widac... A powinno sie oczyscic rozszlifowac korozje dac podklad reaktywny i dopiero pozniej dzialac... Ja osobiscie w swoim x-type robilem 2,5 roku temu w Rzeszowie: w profile Rust Check (olej z inhibitorem korozji) a podloga nadkola Valvoline tectyl... Poki co jest ok... :)

batmann:

--- Cytat: p123 w Lipiec 29, 2014, 16:20:47 pm ---Czołem,
Pozwoliłem sobie odświeżyć temat - może ktoś ma jakieś nowe doświadczenia i coś może polecić ?
Rok temu robiłem konserwację podłogi i niestety ruda znów wyszła tu i tam.
Mógłbym pojechać z reklamacją ale nie wiem czy warto ...
Piotr

--- Koniec cytatu ---
A gdzie robiłeś to zabezpieczenie, że już po roku ruda wylazła? :( Beznadzieja, ja bym jechał na reklamację. Zresztą nie dali Ci gwarancji? Szanujący się serwis powinien dać kilka lat gwarancji na takie zabezpieczenie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej