Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Blacharz/lakiernik - Warszawa???
panflorek:
uprzedzam od razu, następny wątek nie jest założony przeze mnie :) Dziękuję kogutkom (okropny nick) za pomoc.
kogutki:
hehe prosze bardzo.
w morach kolo wawy (kierunek zachod) tez jest bardzo dobry blacharz / lakiernik, tylko
do chol... nie moge znalesc wyzitowke. jak sie jedzie w kierunku poznan jest po
prawie stronke yamaha, ok 2 km dalej, po znaczeck "mory" kreci sie w prawo i
zaklad jest od razu po prawie strony. napewno chlopcy z warsztatu na brzygadzystow
go znaja, zna sie na jaguarach, jak kiedys tam bylem stal x308 i sporo duzy mercedesow.
jak znajdzie adres to napisze.
panflorek:
Z brygadzistami, tak jak pisałem w innym wątku, nie jestem w najlepszych kontaktach. Ale dzięki - poszukam od poniedziałku czegoś dla swojego małpisz... Kotka. Swoją drogą to chamstwo, mam tylko delikatnie stłuczoną szybkę, a tutaj całe ksenony do wymiany!
adam74:
Nie mam doświadczeń blacharko-lakierniczych w sensie naprawczym, ponieważ mój iksik był tam tyko na oględzinach i zapadł tam wyrok :-thumpdown. Jednak spędziłem tam chwilkę czasu, porozmawiałem z właścicielami, byłem świadkiem innych napraw, podejścia do klienta więc mogę zaryzykować "polecenie" ale do sprawdzenia. Nie czułem się napastowany a wręcz Panowie przedstawili mi kilka propozycji możliwych napraw, podkreślając, że uszkodzenia dyskwalifikują przywrócenie sprawności pojazdu.
ASO Bednarski
ul.Muszkieterow 76, W-wa
dodam, ze po miesięcznym postoju na placu nie zapłaciłem nic :-V.
Zakład jest flagowym zakładem naprawczym (blacharsko/lakierniczym) dla JLR na waszyngtona.
jagufan:
Pozwolę sobie odświeżyć temat, bo interesuje mnie temat jednego serwisu z Warszawy i być może ktoś z użytkowników zna. Zakład mieści się przy ul. Liwskiej 2 w Warszawie i należy do firmy Auto Księżyno (strona to serwis-lakierniczy.pl) Chcę do nich oddać autko do zabezpieczenia korozji na progach i jestem ciekaw opinii. Warto czy rezygnować z wizyty?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej