Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja kujawsko-pomorska

<< < (10/40) > >>

Skorpion7777:
Jeśli macie się zawsze, to może dojedziecie na Zlot w Żywcu.
Do zobaczenia na Zlocie.

Pit:

--- Cytat: Skorpion7777 w Wrzesień 10, 2014, 22:57:06 pm ---Jeśli macie się zawsze, to może dojedziecie na Zlot w Żywcu.
Do zobaczenia na Zlocie.

--- Koniec cytatu ---
Dziękuję serdecznie za zaproszenie. Jeszcze nie w tym roku, może w następnych latach weźmiemy się z Jarkiem i Rybą za siebie i coś ponadlokalnego odwiedzimy :)

JagFisch:
Witam,

Ponawiam poprzednie tematy, jestem kolejnym posiadaczem Kota w Bydgoszczy, więc z chęcią bym zaaranżował jakieś spotkanie jeszcze tej jesieni póki pogoda dopisuje. Chętnie poznam posiadaczy drapieżników oraz zaczerpnę stosownych informacji ze względu na to że mój Kotek nie jest jeszcze w Rewelacyjnym stanie a chciałbym się za niego zabrać i otoczyć go stosowną opieką.

Pozdrawiam

Wojtas:

--- Cytat: FISCH w Październik 10, 2014, 13:37:47 pm ---Witam,

Ponawiam poprzednie tematy, jestem kolejnym posiadaczem Kota w Bydgoszczy, więc z chęcią bym zaaranżował jakieś spotkanie jeszcze tej jesieni póki pogoda dopisuje. Chętnie poznam posiadaczy drapieżników oraz zaczerpnę stosownych informacji ze względu na to że mój Kotek nie jest jeszcze w Rewelacyjnym stanie a chciałbym się za niego zabrać i otoczyć go stosowną opieką.

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
od 17 do 19 jest zlot w wielkopolsce
wejdz na zloty ispotkania to sie wszystkiego dowiesz

JagFisch:
na ten zlot w 99% jadę :) ale chodzi również o spotkanie  w Bydgoszczy z tymi których nie będzie na zlocie i wszystkimi innymi :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej