Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja kujawsko-pomorska

<< < (38/40) > >>

Maniek:
Ok a więc do wiosny.

SzukamKotkow:
Drodzy Panowie,

Jestem z Bydgoszczy i poszukuję swojego kota i prawdopodobnie kupię S-Type 3.0 w tę Sobotę, aczkolwiek jak nie dojdzie do skutku chciałbym zaznajomić się z XJ40 oraz XJ300, gdyż te dwa modele również chciałbym rozważyć, aczkolwiek mój znajomy, który miał około dwa metry (podobnie jak ja) czuł się bardzo nie komfortowo w tym aucie dlatego też chciałbym sprawdzić te koty.

Dodatkowo podam informację, że w sobotę jadę obejrzeć zaklepanego Jaguara S-Type 3.0, 20km od miejscowości Lubliniec w kierunku Opola. Poszukuję osoby, która zna się na kotach i pomogłaby mi nie wdepnąć w minę. Preferowany kontakt telefoniczny 881 - pięć dziewięć siedem - 6 zero 3.

Pozdrawiam i dziękuję

SzukamKotkow:
Mam nadzieję, że Moderacja mnie nie ukarzę gdyż w regulaminie nie znalazłem wzmianki o podbijaniu tematów i pisaniu post pod postem.

Panowie @Jarek104 oraz @chris1796 (bądź ktokolwiek z XJ40 / X300) bardzo bym prosił o małą przejażdżkę waszymi autami, niestety macie zablokowane prywatne wiadomości i nie mogę tego zrobić.

chris1796:
SzukamKotkow, nie widzę większego problemu, ale wiosną. Pewnie koniec marca lub początek kwitnia. Na chwilę obecną kot śpi bez akumulatora w okolicach Chelmna i nie zamierzam go budzić.
Pozdrawiam.

Jarek104:
Moj XJ6 jeździ, także nie ma problemu.
Napisaem do Ciebie priv

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej