Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja kujawsko-pomorska
kiya:
--- Cytat: Pit w Grudzień 13, 2015, 19:32:41 pm ---Halo! :) Tu Bydgoszcz! ;) Jakieś spotkanie, ostatnie w roku? Pogaduchy, kręgle, czy cuś? ;) Jarek, Fish, żyjecie? :)
--- Koniec cytatu ---
na świeżo noworoczne spotkanko to chetnie przyjade ;)
Pit:
--- Cytat: kiya w Styczeń 04, 2016, 20:19:53 pm ---na świeżo noworoczne spotkanko to chetnie przyjade ;)
--- Koniec cytatu ---
Reszta wyraża zainteresowanie? ;)
kiya:
--- Cytat: Pit w Styczeń 10, 2016, 17:09:29 pm ---
--- Cytat: kiya w Styczeń 04, 2016, 20:19:53 pm ---na świeżo noworoczne spotkanko to chetnie przyjade ;)
--- Koniec cytatu ---
Reszta wyraża zainteresowanie? ;)
--- Koniec cytatu ---
Jeżdzę po naszym Bydgoszczy i coraz wiecej Kocurów widze...ale na zlocik kociaki nie chetne.....moze na marcowanie w marcu?
Skorpion7777:
Na zlocik w kwietniu jest już chętnych 30 kotów, więc nie jest tak źle, a z Bydgoszczy, to tylko 2 h jazdy.
A w marcu spotkanie wielkanocne w Nieborowie, to też tylko 2 h jazdy.
Jak widać wokół Bydgoszczy wiele się dzieje :)
Link do wydarzenia:
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,31795.0.html
Pit:
--- Cytat: kiya w Styczeń 25, 2016, 20:16:24 pm ---Jeżdzę po naszym Bydgoszczy i coraz wiecej Kocurów widze...ale na zlocik kociaki nie chetne.....moze na marcowanie w marcu?
--- Koniec cytatu ---
Jarek się nie odzywa, to i spotkań brak :( Widuję czasem dziewczę w S-ce koło 15:45 jadące Toruńską w stronę Ronda Bernardyńskiego. Może to Ty? :)
--- Cytat: Skorpion7777 w Styczeń 26, 2016, 00:38:01 am ---Na zlocik w kwietniu jest już chętnych 30 kotów, więc nie jest tak źle, a z Bydgoszczy, to tylko 2 h jazdy
--- Koniec cytatu ---
Dłuższe wypady to ja osobiście wolę wiązać ja jakąś formą motoryzacyjnej rywalizacji, powiązanej z moim hobby i potworem innej marki... jak zapewne Sławku wiesz. Idea turystyki motoryzacyjnej zupełnie do mnie nie trafia, no chyba, że wyjazd z lawetą na jakieś zawody ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej