Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

Parujace szyby

<< < (7/12) > >>

ron.novy:
a gdzie on sie znajduje? Moge sam to sprawdzic?

ron.novy:
Czy ktos wie gdzie znajduje sie silniczek otwierania i zamykania obiegu wewnetrznego? chyba znalazlem winowajce. Zrobilem eksperyment w innym aucie i zamykajac obieg wewnetrzny mniej wiecej po podobnym czasie w aucie robi sie mgla. mysle ze u mnie obieg sie zacial. Ktos wie jak to naprawic domowymi sposobami czy jednak muze udac sie do serwisu np. od klimatyzacji? jaki jest koszt naprawy takiego ustrojstwa?:) pozdrawiam

ron.novy:
czy to jest ten element http://allegro.pl/jaguar-x-type-silniczek-regulacji-nawiewu-i2782926949.html ??

ron.novy:
Jesli kogos to interesuje to udalo mi sie naprawic problem. Okazalo sie ze zacial sie obieg wewnetrzny. rozkrecilem silnik dmuchawy ktory jest nad nogami pasazera. dostalem sie do srodka i jest tam kremowa czesc ktora zamyka i otwiera obieg. do niej podlaczony jest silniczek ktory u mnie dziala tylko podejrzewam ze cos peklo w srodku. nie wiem dokladnie jak to jest zbudowane bo niestety ciezko bylo mi sie tam dostac... Czyli mam tylko obieg otwarty teraz. ale chyba lepsze to niz para w aucie:) Jesli znajde schemat tego elementu polaczonego z silniczkiem to bedzie super. to jest ten silniczek z allegro ktory pokazalem w poprzednim poscie. wydaje mmi sie ze laczy sie z jakimis kolami zebatymi i ktores peklo .... Jakby ktos cos potrafil doradzic to bede wdzieczny i pozdrawiam!

kurak22:
kolejny odkop!
Paliły się jakieś błędy?
Podał by ktoś link do części która za to odpowiada? Oraz w jakiej pozycji ma być przesłona aby obieg był otwarty?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej