Autor Wątek: XJ40-PROJEKT  (Przeczytany 7943 razy)

Offline kogutki

• JCPF Club Member
  • Forumowicz Daimler
  • free milk for free cats
Odp: XJ40-PROJEKT
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 19, 2008, 12:54:24 pm »
ale very interesujacy ... te diodetycny lampeczki sa wlasnej robote ?

Batman

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 20, 2008, 00:21:45 am »
te lampy niezbyt pasuja według mnie, moze jako całość bedzie lepeij

JACOOO

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 23, 2008, 17:11:54 pm »

pewnie, że moja własna robota :)

dlugiv8

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 23, 2008, 22:16:07 pm »
Kwestia podejscia-odnawianie,polerowanie,czyszczenie- :-za ,ale dla mnie te diody  :-X

maciejlodz

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 23, 2008, 22:19:34 pm »

ekstra!! sprzedajesz taki zestaw?

optre

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: Grudzień 24, 2008, 17:38:39 pm »
moim zdaniem te diody to typowy wiejski tuning, do golfa moze by pasowało ale do jaga to raczej nie, tymbardziej do xj40, to jest klasyczne auto.

kuba

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Grudzień 25, 2008, 01:08:18 am »
jakie to wszystko wybredne:) mnie sie osobiscie te lampy podobaja najbardziej. Nie wiem, jaki bedzie rezultat koncowy i ocenie go dopiero kiedy obejrze autko po zakonczeniu wszelkich prac, ale sama koncepcja jest dla mnie ok. Chociazby dlatego, ze po pierwsze jest to cos nowego i nietypowego, a po drugie, dlatego, ze poruszyla was ta kwestia niezmiernie. Lubie projekty, ktore burza ludzi...  taki przewrotny jestem:)
czekam z niecierpliwoscia na dalszy opis prac, powodzenia:)

JACOOO

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Grudzień 25, 2008, 22:29:01 pm »

ekstra!! sprzedajesz taki zestaw?

Lampy jak widac z zewnatrz nie roznia sie niczym od orginalnych :d sa identyczne o to w tym chodzi .... czy sprzedaje ... dla forumowiczow moge zrobić wyjątek tylko kwestja przesłania lamp do mnie i koszty materjałów :) 5 dni i nie ma problemu ponieważ wykonałem gotową matryce do diodek i dlatego szybciej ... swoje robiłem 2 tygodnie :d choc jestem elektronikiem :/ :))

JACOOO

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Grudzień 25, 2008, 22:31:51 pm »
moim zdaniem te diody to typowy wiejski tuning, do golfa moze by pasowało ale do jaga to raczej nie, tymbardziej do xj40, to jest klasyczne auto.
[/

To cenie!!! krytyka jest najlepsza ze sposobów dopracowania elementów .... lecz to nie tuning... to usprawnienie lampy sa teraz bardziej widoczne i jak widać po właczeniu ładniejsze :D lecz nie tracą właśnie uriku lamp orgyinalnych wręcz przeciwnie wygladaja dokladnie jak oryginalne bo nimi są za wyjatkiem wnętrza...... :)  :-tylko

adams

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Grudzień 25, 2008, 23:02:46 pm »
Witam!
W nowoczesnych samochodach sa diody i moim skromnym zdaniem jezeli sie nie zmienia ksztaltu -obrysu lampy to diody nie przeszkadzja. Jag bedzie wygladal jak zawsze legancko a elementy noweczesne jeszcze sprawia ze jag bedzie wygladal mlodziej :-za Przeciez nikt nie chce wygladac staro ;D ;D ;D
pozdrowienia adams
JACOOO napisz cos o polerowniu felg, jaki koszt i gdzie to mozna zrobic, moze wypoleruje swoje piperpoty :-super

JACOOO

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: Grudzień 26, 2008, 11:28:04 am »

JACOOO napisz cos o polerowniu felg, jaki koszt i gdzie to mozna zrobic, moze wypoleruje swoje piperpoty :-s

Felgi poleruje sam , najprosciej jest wypolerowac ... ale cięzko przaygotowac powierzchnie pod poleroowanie .... ale dla chcącego nic trodnego :D jak bede swoje robił umieszcze fotki i opisy. i chętnie pomoge komus kto chce aby jego JAGOWE fele były wyjątkowe :) Pozdrawiam !  :-tylko