Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
PODGRZEWANIE FOTELI
promotion:
co prawda mam wersję europejską , ale widocznie pierwotnem właścicielowi zabrakło już kasy na pełne wyposażenie , ewidentnie podgrzewania foteli brak.
również dopatrzyłem się , że nie mam czujników cofania , a wydawało mi się , że jest to opcja na standarcie ( przypominam mój jagi jest z 2006 roku ) lub ktoś je wymontował ( np przy wymianie zderzaka ) , czy mozna to jakoś sprawdzić samemu bez wizyty u elektryka
czy to prawda , że można gdzieś sprawdzić po nr. vin co powinno być zamontowane w aucie ?
maciek
kogutki:
Teoretycznie kazdy ASO moze tobie zdradzic jak wyglada specyfikacja twojego auto. Niestety polski ASO nie jest
dobrym partnerem do takich pytan. Czujniki nie byly w standardzie tak samo jak podgrzewanie fotele w wersji
podstawowej.
Tu na temat "specyfikacji i co jest w kompie o moim aucie" : http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,16364.msg140005.html#msg140005
Artur G.:
W przypadku Lancii Thesis (model flagowy) sytuacja była taka, że w pierwszych latach produkcji 2003-2006 wyposażenie standardowe było wymarzone, miał wszystko co znał świat motoryzacyjny.
Jednak z uwagi na dość słaba sprzedaż, aby zejść z ceny Włosi sukcesywnie "odchudzali" wyposażenie Thesis. Finał jest taki, że modele im starsze sa lepiej wyposażone.
mogło być podobnie z X-typem, ale to bardzo mało prawdopodobne, bo sprzedaż raczej nie kulała.
w Twoim przypadku po prostu ktoś chciał mieć jaguara a nie zależało mu na wyposażeniu, albo był biedny ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej