Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Małopolska
Skorpion7777:
- Ile trzeba czekać, aby się coś zmieniło?
- Jeśli będziesz czekać, to bardzo długo.
Panowie,
sugeruję, że jeden z Was powinien podać termin i miejsce, a pozostali powinni na tę propozycję odpowiedzieć.
Macie tyle pięknych dworków i pałacyków w Małopolsce, że rozumiem Wasze wahanie związane z wyborem miejsca :)
Czekając, ... tracicie czas.
arghaill:
Witajcie
W przyszłym roku zapraszam w Tatry na zlot (tyle jeszcze czasu zajmie mi odrestaurowanie Kota). Jak Skorpion napisiał - jest tutaj mnóstwo pięknych pejzaży i krajobrazów - być może brak jest książęcych dworków (zamki są, ale w ruinach - co nie zmienia faktu, że się zacnie prezentują). Na Gubałówkę nie wyjedziemy, czy do Morskiego Oka, ale i tak są miejsca, gdzie widoki rozpościerają się na kilometry - dla przykładu Przełęcz Knurowska, czy Osobie w Ochotnicy Górnej. Z "góry" zawsze lepiej widać :D . Obowiązkowa będzie sesyjka u podnóża Tatr. Tak na dobrą sprawę to i Pieniny i Gorce są w okolicy, nie wszędzie Kotem się wjedzie (chociaż mój daje rade), ale i tak myślę, że warto.
Dokończę prace nad Kociakiem -> będę się odzywał...
Pozdrawiam
Skorpion7777:
Arghaill,
właśnie o taką inicjatywę chodzi.
Poszukaj miejsca na bazę 50-100 osób, a wtedy opracujemy trasę i ... wszystko jest możliwe.
Czekam na info.
arghaill:
Witaj
Mam dostęp między innymi do pensjonatu "HALNY" w centrum Zakopanego (170 miejsc noclegowych - http://www.halny.zakopane.pl/) - więc o miejsce nie ma obawy, a cenę zrobi się także "klubową"...
Skorpion7777:
Arghaill,
w galerii tego Pensjonatu widzę dwa budynki: foto 1 - to jakiś blok z wielkiej płyty z czasów Funduszy Wczasów Pracowniczych PRL,
a na foto 5 - całkiem przyjemny dworek górski, więc ... gdzie nam się może trafić nocleg?
Obawiam się, że w tym dworku nie będzie więcej, niż 20 pokoi.
Skoro zapraszasz nas w góry, to zaproponuj nam górską oprawę.
Mamy rok, więc wszystko zdążymy przygotować.
Jak znajdziesz bazę, to przyjeżdżam, siadamy do stołu, ustalamy trasę, menu, warunki i ... mamy Rajd Górski 2016 :)
Na wiosnę w centrum Polski, na jesień w góry,
a latem nad morze lub na Mazury.
Hej!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej