Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Małopolska
luko_j:
Ja lecę z Myślenic to się do Was dołączę po drodze bo pewnie na Głogoczów jedziecie. Tylko tak mniej więcej proszę o sms jak będziecie blisko to gdzieś będę czatował :-gwizd
Y-1 Yonek:
OK
pawelek11:
pozdrowienia dla kolegi morhota, fajny zlocik sporo aut i świetna organizacja
co do naszej sekcji to jestem zaniepokojony, to co się stało może tłumaczyć tylko wypadek :( mam nadzieję że wszyscy cali i nic się nie stało...
w innym wypadku, nie, nic nie napisze...
pozdrawiam
morhot:
Bardzo miło mi było Cię spotkać :) Bardzo żałuję, że zauważyłem Was dopiero przy wyjeździe - nie mogłem dłużej zostać bo jak mówiłem pilotowałem całą kolumnę Cougarów na ślub naszego kolegi.
Nie wiem jak sie wszyscy dogadują na tym forum, smsami, mailami czy prywatnymi wiadomościami??
Nie wiem nawet gdzie i kiedy się dzisiejsze spotkanie odbyło... nie wiem nawet czy sie odbyło...
luko_j:
To gdzie się schowała sekcja jaga? Fordów była masa.. nawet jeden kolega w punto przy cofaniu nie zauważył budki strażniczej na samym środku i zderzak do malowania a lampa do wymiany.. ale Jaga nie widziałem żadnego. No poza jednym bordowym XJ'tem którego minąłem na dojeździe pod karczmę. Ale obstawę policyjną też mieliście :-gwizd
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej