Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Małopolska
Zapek:
Nie to żebym chciał kogoś obrażać , wydaj mi się że nie odpowiednia osoba wzięła się za organizowanie tego spotkania opłatkowego, właśnie z tego powodu zrezygnowałem. Wszyscy mamy jakieś plany , tym bardziej przed świętami. Jeżeli kogoś uraziłem to sory, same chęci to za mało.
Jaguar Parts:
Trzeba było samemu się za to zabrać a nie narzekać drogi kolego ;D :-W Ja dalej liczę na jakieś spotkanko ale widzę, że w południowej części kraju głucho
Zapek:
Kolego ja wcale nie narzekam, tylko stwierdzam fakt. Sam do tego nie mam głowy (ani ochoty), więc się nie biorę i nie robię nikomu nadziei.
Y-1 Yonek:
A ja pisałem prosiłem i czekałem na wasze odpowiedzi i co i nic... Ostatnio zorganizowałem spocik w głogoczowie dzwoniłem do wszystkich i udało się spotkać. A teraz czekałem na Was i nic... Dzięki Zapek że jestem nie odpowiednią osobą do zorganizowania czegokolwiek... Każdego z Was prosiłem o nadsyłanie do 10tego odpowiedzi i co i poza pawełek11 Jagparts i slavek nic Ty zaś napisałeś że bez Ciebie.................. :- pojecia. Do zobaczenia Jagparts jutro :-super
Jaguar Parts:
jutro? No ale napisz gdzie i kiedy bo ja dalej nic nie wiem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej