Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Sekcja Małopolska
Y-1 Yonek:
Ja nie widzę problemu niepołomice też mogą być dla mnie 100 czy 150km to nie problem ale Slavek mieszka w libiążu więc może wadowice to mim zdaniem środek???
seba78:
Kurcze pojechałbym na jakiś zlot a w szczególności opłatek czekam na Wasze propozycje. Jaguar Parts ja się poczuwam bo mój jaguar jest z małopolski rej. zaczyna się na KR :)
slavek:
no tak jestem z Libiąża.... Wadowice mogą być :) ale myślę że trzeba zebrać chętnych i wyznaczyć jakiś geometryczny środek :) a może połączyć spotkanie z grupą śląską ? dawno nie byłem na spotkaniu śląska więc nie wiem jakie są plany... ale Alex pewnie coś wie :)
Y-1 Yonek:
seba78Serdecznie zapraszamy. :-V
Y-1 Yonek:
--- Cytat: slavek w Grudzień 02, 2013, 00:17:36 am ---no tak jestem z Libiąża.... Wadowice mogą być :) ale myślę że trzeba zebrać chętnych i wyznaczyć jakiś geometryczny środek :) a może połączyć spotkanie z grupą śląską ? dawno nie byłem na spotkaniu śląska więc nie wiem jakie są plany... ale Alex pewnie coś wie :)
--- Koniec cytatu ---
Jak na razie czekam na chętnych a miejsce to już nie problem. Najważniejsze żeby się spotkać. Z grupą śląską czemu nie????
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej