Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Sekcja Małopolska

<< < (3/60) > >>

Jaguar Parts:
Artek, mówisz i masz :) do Krakowa też mogę podjechać, od razu znajomych odwiedzę.

pawelek11:
11 mnie się podoba, szczególnie popołudniu, patryjotycznie, no, tak poza wszystkim w sobotę mam takie małe party...  :-hehe tak, niedziela jest lepsza  :-gwizd

Artek123:
Panowie, a więc może ustalmy datę na 11 listopad Co wy na to???
W związku z tym że to Święto (Dzień Niepodległości) parkingi kryte odpadają, bo wszystkie galerie są pozamykane...
W związku z tym mam propozycję spotkania w bardzo fajnym zajeździe w odległości ok. 10 km od Krakowa (świetne jedzenie, klimat, miła obsługa, spory parking i dobry dojazd od A4 (obwodnicą Krakowa na Tarnów/Rzeszów).

Link do strony zajazdu:

http://www.krakowiacyigorale.pl/mapa.html

I co wy na to Panowie???
Jeżeli wszystkim by Pasowało to co do godziny byś my się musieli tylko dogadać...

P.S.
oczywiście jeżeli ktoś jeszcze by chciał dołączyć to również serdecznie zapraszamy  ;)

Jaguar Parts:
Mi pasuje :) mam ledwo 66km. Ile osób by było? Sprawdziłeś czy w święto nie będzie ta knajpka zamknięta?

Artek123:

--- Cytat: Jaguar Parts w Listopad 09, 2012, 15:36:15 pm --- Sprawdziłeś czy w święto nie będzie ta knajpka zamknięta?

--- Koniec cytatu ---

Tak, dzwoniłem i jest czynna od 8 rano do 22  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej