Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

XJ40-PROJEKT

<< < (5/6) > >>

optre:
moim zdaniem te diody to typowy wiejski tuning, do golfa moze by pasowało ale do jaga to raczej nie, tymbardziej do xj40, to jest klasyczne auto.

kuba:
jakie to wszystko wybredne:) mnie sie osobiscie te lampy podobaja najbardziej. Nie wiem, jaki bedzie rezultat koncowy i ocenie go dopiero kiedy obejrze autko po zakonczeniu wszelkich prac, ale sama koncepcja jest dla mnie ok. Chociazby dlatego, ze po pierwsze jest to cos nowego i nietypowego, a po drugie, dlatego, ze poruszyla was ta kwestia niezmiernie. Lubie projekty, ktore burza ludzi...  taki przewrotny jestem:)
czekam z niecierpliwoscia na dalszy opis prac, powodzenia:)

JACOOO:

--- Cytat: maciejlodz w Grudzień 23, 2008, 22:19:34 pm ---
--- Cytat: JACOOO w Grudzień 23, 2008, 17:11:54 pm ---
--- Cytat: kogutki w Grudzień 19, 2008, 12:54:24 pm ---ale very interesujacy ... te diodetycny lampeczki sa wlasnej robote ?

--- Koniec cytatu ---
pewnie, że moja własna robota :)

--- Koniec cytatu ---

ekstra!! sprzedajesz taki zestaw?

--- Koniec cytatu ---

Lampy jak widac z zewnatrz nie roznia sie niczym od orginalnych :d sa identyczne o to w tym chodzi .... czy sprzedaje ... dla forumowiczow moge zrobić wyjątek tylko kwestja przesłania lamp do mnie i koszty materjałów :) 5 dni i nie ma problemu ponieważ wykonałem gotową matryce do diodek i dlatego szybciej ... swoje robiłem 2 tygodnie :d choc jestem elektronikiem :/ :))

JACOOO:

--- Cytat: optre w Grudzień 24, 2008, 17:38:39 pm ---moim zdaniem te diody to typowy wiejski tuning, do golfa moze by pasowało ale do jaga to raczej nie, tymbardziej do xj40, to jest klasyczne auto.
[/

To cenie!!! krytyka jest najlepsza ze sposobów dopracowania elementów .... lecz to nie tuning... to usprawnienie lampy sa teraz bardziej widoczne i jak widać po właczeniu ładniejsze :D lecz nie tracą właśnie uriku lamp orgyinalnych wręcz przeciwnie wygladaja dokladnie jak oryginalne bo nimi są za wyjatkiem wnętrza...... :)  :-tylko
--- Koniec cytatu ---

adams:
Witam!
W nowoczesnych samochodach sa diody i moim skromnym zdaniem jezeli sie nie zmienia ksztaltu -obrysu lampy to diody nie przeszkadzja. Jag bedzie wygladal jak zawsze legancko a elementy noweczesne jeszcze sprawia ze jag bedzie wygladal mlodziej :-za Przeciez nikt nie chce wygladac staro ;D ;D ;D
pozdrowienia adams
JACOOO napisz cos o polerowniu felg, jaki koszt i gdzie to mozna zrobic, moze wypoleruje swoje piperpoty :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej