Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
Jaguar X-type 3.0 V6 2001r jaka instalacja LPG ?
Gentleman:
Witam Serdecznie :-bry
Pozwoliłem sobie napisać na forum odnośnie kwestii poruszanej już wcześniej na forum,gdyż staje przed niełatwą decyzją o założeniu instalacji LPG w moim kotku-Jaguar X-type silnik 3.0 V6, rok 2001 , wersja europejska.
Z tego co zorientowałem się podczas przeszukiwania forum i sieci silniki te bywają kapryśne po zamontowaniu instalacji, dlatego chciałbym zasięgnąć fachowej opinii jaką instalacje wybrać, aby dalej cieszyć się bezawaryjna jazdą.
Jaką instalację wybrać??
Na co zwrócić szczególną uwagę?
Z góry dziękuję :)
BlackV6:
skontaktuj się z forumowiczem filar12 on zajmuję się gazem w Jagach ;)
filar12:
--- Cytat: Gentleman w Wrzesień 10, 2012, 13:45:43 pm ---Witam Serdecznie :-bry
Pozwoliłem sobie napisać na forum odnośnie kwestii poruszanej już wcześniej na forum,gdyż staje przed niełatwą decyzją o założeniu instalacji LPG w moim kotku-Jaguar X-type silnik 3.0 V6, rok 2001 , wersja europejska.
Z tego co zorientowałem się podczas przeszukiwania forum i sieci silniki te bywają kapryśne po zamontowaniu instalacji, dlatego chciałbym zasięgnąć fachowej opinii jaką instalacje wybrać, aby dalej cieszyć się bezawaryjna jazdą.
Jaką instalację wybrać??
Na co zwrócić szczególną uwagę?
Z góry dziękuję :)
--- Koniec cytatu ---
Stabilny reduktor b.dobre wtryski oraz "chęć" do porządnego montażu z głową.
Nie wolno oszczędzać bo "to" potem wyjdzie bokiem .
W środę przyjeżdża forumowicz s-typem w piątek odbiór to sobie popatrzysz jak to wygląda.
scyzor:
Nie chcę zakładać nowego tematu więc kontynuuję.
Niestety będę musiał popełnić tę zbrodnię i zgazować kota.
Jakie instalacje polecanie do 2,5?
A może ktoś zna w bliższej czy dalszej okolicy Bydgoszczy firmę, która umie dobrze zgazować Jaga ? Z góry dzięki za odpowiedzi.
ziutek567:
Z LPG to nic taniego. Dobrym wyborem były by złote HANA, reduktor np. KME i komp to chyba STAG, ale to zależy już od twojego gazownika. To taka średnia półka cenowa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej