Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012
ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012
Jaguar Parts:
jak coś to do Warszawy też mogę podjechać :) ale opłatek i wieczerza też na placu ?????? ;) gdzie by to nie było Marcus to musimy w końcu wypić wspólnie!!!!!!!! nawet ostatnio jak byłem w Wawie to nie było nam dane chociaż kawy wypić...ale to już na inny wątek ;)
Jestemoryginalna:
Ja się chyba zapłaczę ;( Taki superancki zlot, a mnie nie było...
I pewnie na kilku najbliższych zlotach mnie też nie będzie :( Chyba, że w niedzielę wygram dyktando ogólnopolskie. Możecie trzymać kciuki ;)
jagdds:
Witam wszystkich forumowiczów. Zmontowałem filmik ze zlotu w Ustroniu i wstawiłem do You Tube ale otrzymałem zwrotną informację z serwisu, że użyłem ścieżki dźwiękowej z prawami autorskimi (była to muzyka z "Dziadka do orzechów"). Musiałem usunąć filmik i teraz wgrałem do You Tube bez ścieżki dźwiękowej: http://www.youtube.com/watch?v=BRR4ZAvEdAc&feature=plcp
Zapraszam do obejrzenia i podzieleniem się uwagami na priv. Sławek
Jaguar Parts:
Szkoda, że z tym podkładem nie wyszło.Filmik fajny, szkoda, że kolega nie został dłużej. pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na kolejnym zlocie :) :-V
steelgirl90:
Jakośc filmiku nie powala, tak samo jego montaz. Za rok trzeba skombinować jakiegoś porządnego filmowca żeby ogarnął temat żeby było co wspominać
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej