Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012

<< < (42/48) > >>

miki151993:
jagdds  z filmem zrób tak jak napisałeś wrzuć na chomika. Bo film musi ładnie wyglądać :-tylko

CAR SERVICE:
Witajcie wspaniała  impreza wielkie dzięki i pozdrowienia dla wszystkich.
Soory że się nie pożegnałem ,ale brać odpoczywała i nie było okazji ,dlatego jeszcze raz szacun dla organizatora i podaję  kontakt do mnie 324220142 dla tych co chcieli by się zdzwonić. :-tylko

tomek:
Dołączam się do podziękowań. Było super !!!!

Wielki szacun i wielki dzięki dla organizatora  :-thank
Dałeś radę zebrać ekipę i koty w jedno miejsce.

Może teraz spróbujemy wspólnie polatać np po dolnym śląsku i tamtejszych zamkach. Jest co oglądać, gdzie pojeździć przez parę dni. Co Wy na to????    :-kogutki

Zdjęcia są odlotowe. Z niecierpliwością czekam na film !   :-tylko

Choina:
Miałem na zlocie breloczki i przypinki od Tygrysa.
Zapytałem się kilka osób o chęć nabycia, ale tak się zagadaliśmy że zapomnieliśmy.
Jakby ktoś chciał przypinkę lub brelok to zapraszam na Priva.
25zł sztuka, komplet 40zł.

Jaguar Parts:
Uff w końcu ja też dojechałem do domu. trochę to trwało bo koło Tychów wyciągali z rowu Mercedesa SLS!!
   Dziękuję wszystkim za przybycie. Miło Was było poznać i spędzić weekend w kocim gronie ;) Nie wszyscy co się deklarowali dotarli, ale przybyli właściciele Jagów z okolic i bilans mniej więcej wyszedł jak miał wyjść. Łącznie kotów było chyba z 25 lub 26. Czas już zacząć dyskusję nad tematem zlotu 2013 aby nie robić potem nic na wariackich papierach. Może znajdzie się organizator z dobrym miejscem i planem. Jeśli nie to pozostaje "Ustronie" ;D Zawsze twierdziłem, że jak coś jest tanie to jest do d.., tutaj jest jedyny wyjątek od reguły.
   Co do breloczków i przypinek to ja też miałem z sobą kilka gadżetów jak koty na maskę czy nakrętki na wentyle z growlerami i leaperami. Byłem tak zabiegany, że nawet nie spytałem czy ktoś byłby chętny.

Reasumując dzięki raz jeszcze i do zobaczenia na kolejnych spotach i zlotach corocznych...a póki co na forum :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej