Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2012

ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2012 6-7.10.2012

<< < (40/48) > >>

Sarin:
 :-kogutki

Wielkie dzięki za spotkanie - mnóstwo  wspaniałych samochodów i właścicieli. Niezapomniana atmosfera - pozdrawiamy szczególnie ekipę wielbicieli wina i trunków kolorowych ;)))  - z którą nie zdążyłem się pożegnać.

Wszystkie samochody wyglądały rewelacyjnie !!! Zdjęcia mówią same za siebie.

Co do mojego niegrzecznego kota - był katowany na trasie bez litości  - wynik z kilometra na kolejny - piękniej jechał, pod domem doszedłem do wniosku - że mi mało i nakręciłem kolejne 30km totalnie bez celu.

Usłyszałem na zlocie mądre słowa - które potwierdzają powyższe " jaguary  psują się - bo nie jeżdżą " mój stał 3 tyg  i widocznie focha zaliczył. Musiał dostać po dupie;))))
Może to nic twórczego - ale w przypadku mojego znalazło zastosowanie.     

Pro - forma i tak wymieniłem podejrzaną cewkę....

Oficjalnie zakochałem się w XJR ;)  a żona w XJS i XKR      - więc niedługo mój sierściuch będzie szukał nowego domu....

Sarin i Żona ;)

szpulek:
Bylismy z Wami tylko pare godzin wczoraj, ale i tak warto bylo przyjechac. Raz jeszcze dzieki za spotkanie.

miki151993:
Piękny zlot miła atmosfera i piękne kociaki. Teraz tylko czekam na następny  :-tylko
Wszystkim dziękuję za wszystko takie spotkania to sama przyjemność. :-thank

bidiniusz:

--- Cytat: Sarin w Październik 07, 2012, 12:33:06 pm ---Oficjalnie zakochałem się w XJR ;)  a żona w XJS i XKR      - więc niedługo mój sierściuch będzie szukał nowego domu....

--- Koniec cytatu ---
No to widze, ze bede mial konkurenta przy poszukiwaniu i zakupie :)

Choina:
Ja również chciałem podziękować za fajne spotkanie. Miło było Was wszystkich poznać.
Miejscówka bardzo fajna, można by było wigilie tam zrobić :-X

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej